Huis verkopen zonder makelaar

Direct een bod op uw huis!

Een huis verkopen zonder makelaar klinkt uitdagend, is dat terecht? Een makelaar neemt normaal gesproken de zorgen en taken uit de handen van de verkopende partij.

Daar vragen ze echter wel een behoorlijke vergoeding voor terug en steeds meer mensen durven de stap naar particuliere verkoop te zetten.

1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

Toch geeft het idee van een makelaar die alles voor u regelt een geruststellend gevoel, omdat u ervan uitgaat dat alles voor u geregeld wordt. Er is echter ook een manier om uw huis te verkopen zonder makelaar waarbij u zelf niet veel hoeft te regelen. Door uw huis op te laten kopen door Directhuisverkopen.com hoeft u zich alleen druk te maken om de onderhandeling over de verkoopprijs. Heeft u een huis waar u snel vanaf wilt? Omdat u dubbele woonlasten betaalt of omdat u het geld snel nodig heeft? Dan bieden wij u dé oplossing.

Woning verkopen zonder makelaar

Een woning verkopen zonder makelaar wordt met Directhuisverkopen.com heel eenvoudig. U neemt contact op met ons en geeft aan welke woning u wilt verkopen. Wij reageren binnen een werkdag om afspraken te maken over het vervolgtraject. Een makelaar komt uw woning taxeren en binnen twee dagen brengen wij een bod op uw huis uit. Gaat u akkoord met ons bod? Dan kunnen we de verkoop binnen een week geregeld hebben. Wilt u onderhandelen over de prijs? Dan is dat ook mogelijk, wij zoeken een oplossing die voor beide partijen gunstig is. U heeft geen makelaar nodig om uw huis aan ons te verkopen, wij regelen het papierwerk en adviseren u over de verkoop.

Verkoop uw appartement zonder makelaar

Wilt u uw appartement verkopen zonder een makelaar in te schakelen? Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een verkoop zonder makelaar. Mogelijk heeft u een appartement geërfd waar u niet in gaat wonen. Door het appartement direct zonder tussenkomst van een makelaar te verkopen, hoeft u geen onnodige kosten te betalen. Een makelaar zal altijd proberen om het maximale uit de deal te halen, maar dat vergt soms ook tijd. Bij Directhuisverkopen.com weet u precies wat u voor uw appartement ontvangt en wanneer u het ontvangt. Binnen een aantal weken is de verkoop rond.

Direct een bod op uw huis!

Meer weten over het verkopen van uw huis zonder makelaar?

Waarom mijn huis verkopen zonder makelaar?

Een huis verkopen zonder makelaar klinkt misschien als iets bijzonders, maar dat is het niet. Steeds meer mensen ontdekken hoe eenvoudig het kan zijn om zelf een huis te verkopen. Of u uw huis nu via de reguliere markt wilt verkopen of aan een investeerder, zoals Directhuisverkopen.com, een makelaar is zelden écht nodig. Bij het verkopen op de markt zult u zelf actief aan de slag moeten. Het vinden van kopers is de grootste uitdaging. Een makelaar heeft toch een groot netwerk en autoriteit binnen de huizenmarkt. Bij Directhuisverkopen.com hoeft u helemaal niet op zoek naar kopers. U meldt uw huis online aan en wij verzorgen de rest. We regelen een taxatie, brengen een bod uit en zorgen ervoor dat de juiste papieren bij de notaris terechtkomen. Dit hele proces kan binnen enkele weken geregeld zijn. En dit alles zonder bijkomende kosten.

Transparante werkwijze

Wij laten uw woning gratis taxeren en bieden u 75% tot 85% van de marktwaarde van uw woning. In ruil voor dit bedrag nemen wij uw huis op korte termijn over, waarbij u het bedrag zeer snel op uw rekening overgemaakt krijgt. U hoeft ons of de notaris die de officiële overdracht regelt nergens voor te betalen, alle onkosten nemen wij voor onze rekening.

Wij verkopen uw huis met winst door, u heeft de zekerheid dat uw huis verkocht wordt en hoeft zich niet bezig te houden met het aanbieden van uw huis en het vinden van geschikte kopers. Onze klanten waarderen onze transparante werkwijze en de vlotte afhandeling van de verkoop. Met onze snelle en professionele service bent u verzekerd van succes en dat zonder bijkomende kosten.

Huis verkopen zonder makelaar tips

Het verkopen van uw huis hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Veel mensen hebben het idee dat het verkopen van een huis onlosmakelijk verbonden is met een makelaar, maar wij ervaren sinds 2004 het tegenovergestelde. Via Directhuisverkopen.com verkoopt u uw huis snel en eenvoudig, zonder tussenkomst van een makelaar. Wij brengen hier geen kosten voor in rekening! Zelf uw huis verkopen? Wij hebben een paar tips:

  • Stel de uiterste verkoopdatum vast
  • Bepaal de verkoopprijs en je minimumprijs
  • Maak het huis verkoopklaar, een opgeruimde woning levert meer op

Wanneer u uw huis zonder makelaar verkoopt via Directhuisverkopen.com hoeft u verder niets te regelen. Dit doen wij namelijk voor u.

Huis verkopen zonder makelaar voordelen

Het verkopen van een huis zonder makelaar heeft enkele voordelen. Helaas zien we nog dat teveel huiseigenaren voor de bekende weg kiezen, terwijl een makelaar ook veel beperkingen met zich meebrengt.

  • Zelf in controle over de verkoop
  • Geen bijkomende kosten
  • Het is gewoon leuk om te doen
  • Snelle verkoop mogelijk

Zonder makelaar bepaal je zelf hoe het verkooptraject verloopt. Heb je haast met de verkoop? Dan kan de verkoop binnen een week geregeld zijn. Bij een makelaarskantoor kan duurt het al langer om een kennismakingsgesprek te plannen. Voordat het huis op Funda staat, bent u een maand verder. En de makelaar vangt dan ook nog eens een deel van de uiteindelijke verkoopprijs. Via Directhuisverkopen.com kunt u de verkoop zelf regelen zonder tussenkomst van een makelaar en zonder bijkomende kosten.

Neem contact op voor een snelle verkoop

Bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u uw huis verkopen zonder makelaar? Bij Directhuisverkopen.com verkoopt u uw huis zonder zorgen en op korte termijn. Vul het online contactformulier in, wij hebben namelijk uw gegevens en informatie over het huis dat u wilt verkopen nodig. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met u op om een datum te plannen voor de taxatie. Heeft u vragen over onze service? Neem dan contact met ons op door uw vragen te mailen naar info@directhuisverkopen.com. Wij helpen u graag verder.

Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Design door Dubbel & Dwars Online Oplossingen
homeenvelopephone-handsetcrossmenu