WELKOM BIJ

Direct Huis
Verkopen

Wij kopen zelf uw huis op
Binnen 7 werkdagen verkocht
Wij betalen 80 – 85 % van de marktwaarde
1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.
Onze garanties
Wilt u direct uw huis of appartement verkopen en daarmee ook nog eens duizenden euro’s besparen? Zit er geld vast in uw huis of heeft u dubbele woonlasten? Directhuisverkopen.com biedt dé oplossing. Wij garanderen een snelle verkoop van uw huis, ongeacht de reden van verkoop.

Sinds 2004 zijn wij actief in de vastgoedsector, waar wij bekend staan als een betrouwbare partner. Onze klanten waarderen onze snelle afwikkeling en vlotte uitbetaling.
Sinds 2004 actief in vastgoed.
Wij kopen huizen in heel Nederland.
Geen bijkomende kosten.
Officiële afhandeling via de notaris.
Staat uw huis al langere tijd te koop, maar komt u hier niet vanaf? Uw huis direct verkopen is mogelijk met Directhuisverkopen.com. Onze snelle en professionele service verzekert u van een succesvolle verkoop.
onze werkwijze
Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!

Directhuisverkopen.com helpt u graag verder

Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.

Meer weten over het direct verkopen van uw huis?

Hoe kan ik mijn huis snel verkopen?

“Ik wil snel mijn huis verkopen, maar krijg ik dit voor elkaar?” Veel huiseigenaren vragen zich af hoe ze hun huis snel kunnen verkopen. Links en rechts van u worden de ‘te koop’ borden vervangen met ‘verkocht’, maar uw huis trekt maar geen geïnteresseerden. Het verlagen van de vraagprijs heeft ook geen effect gehad en u zit met uw handen in het haar. Zeker wanneer u het huis snel moet verkopen, omdat u al verhuisd bent en geen dubbele vaste lasten kan en wil dragen. Of misschien heeft u gewoon snel geld nodig en kunt u het zich niet langer permitteren om te wachten op een koper.

Deze situaties komen vaker voor dan men denkt, maar gelukkig biedt Directhuisverkopen.com de oplossing. Wij kopen huis op tegen 80 tot 85% van de marktwaarde, knappen het huis op en verkopen deze met winst door. Wij halen onze winst uit deze marge, u hoeft zelf nergens voor te betalen. Dus geen makelaarskosten, geen notariskosten, u ontvangt het overeengekomen bedrag binnen enkele weken na akkoord op uw rekening.

Hoe snel geld na verkoop huis?

Wanneer u uw huis via Directhuisverkopen.com verkoopt bent u verzekerd van een snelle afhandeling. Vanaf het moment dat u uw huis bij ons aanmeldt, gaat alles heel snel. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken voor een taxatie en binnen twee dagen ontvangt u van ons een bod. Bij een akkoord starten we de aankoopprocedure. U ontvangt van ons een garantiecertificaat. Hiermee bent u verzekerd van het overeengekomen bedrag, ook al staat het nog niet op uw rekening. We plannen zo snel mogelijk een overdracht in bij de notaris en na het ondertekenen van de papieren, maken wij het bedrag direct over. Alles bij elkaar neemt dit proces zo’n twee tot vier weken in beslag. Heeft u snel geld nodig? Dan kunnen we de hele verkoop zelfs binnen een week rondmaken. Dankzij onze service is uw huis niet alleen direct verkocht, u ontvangt het geld dus ook razendsnel.

Direct huis verkopen; hoe werkt het?

Wij krijgen vaak de vraag: “Hoe kan ik snel mijn huis verkopen bij jullie?” Een logische vraag, want het snel verkopen van een huis gaat bij ons net iets anders dan een ‘normale’ verkoop. Normaal gesproken schakelt u een makelaar in, gaat de makelaar uw huis aan de man brengen en probeert deze het onderste uit de kan te halen. Voor u, maar ook voor zichzelf natuurlijk. Dit kan er echter voor zorgen dat eventuele kopers afhaken, de vraagprijs is te hoog en voor de makelaar is het niet interessant om de prijs verder te laten zakken.

Ondertussen betaalt u wel voor de diensten van uw makelaar en voor de vaste lasten van het huis, waar u niet meer in woont of wilt wonen. Bij Directhuisverkopen.com is het snel verkopen van uw huis onze hoogste prioriteit. Wij zijn geen makelaars die op zoek gaan naar kopers; wij zijn de kopers. Wij bieden u 80 tot 85% van de marktwaarde en knappen het huis vervolgens op om deze met winst te verkopen. Een verkoop via Directhuisverkopen.com is vaak binnen twee tot vier weken helemaal in kannen en kruiken. Binnen een week weet u al wat wij voor uw huis bieden. U heeft geen makelaar nodig en bovendien betaalt u ons helemaal nergens voor. U weet dus precies welk bedrag u ontvangt en komt niet voor verrassingen of teleurstellingen te staan.

Snel uw huis verkopen

Wilt u snel uw huis of appartement verkopen? Dan bent u bij Directhuisverkopen.com aan het juiste adres. Uniek aan onze dienstverlening is de snelheid waarmee wij uw en onze zaken regelen. U heeft de zekerheid dat wij uw huis kopen wanneer we tot een akkoord zijn gekomen. Wij verstrekken dan garantiecertificaat waarmee u verzekerd bent van het overeengekomen bedrag. U ontvangt dit bedrag vervolgens  snel op uw rekening. Heeft u echt haast bij de verkoop van uw huis en kunt u echt niet langer wachten? Dan zorgen wij ervoor dat de verkoop binnen een week geregeld wordt.
Onze werkwijze

Hoe werkt het?

U wilt uw huis snel verkopen om een bepaalde reden. U heeft bijvoorbeeld een nieuwe woonwens en wilt eigenlijk geen dag langer in de huidige situatie blijven wonen. Of u ligt in een scheiding en moet snel van het huis af, zodat u weer de ruimte heeft om op zoek te gaan naar iets nieuws. Wij nemen uw huis graag over, ongeacht uw situatie en de reden van verkoop. U kunt online contact met ons opnemen, waarna wij binnen een werkdag van ons laten horen. Onze makelaar voert een gratis taxatie uit en binnen twee dagen ontvangt u ons bod. Wij brengen een bod uit tussen de 75% en 85% van de marktwaarde van uw huis. In sommige gevallen is dit voor u voordeliger, omdat u dan geen vaste lasten meer heeft en wij bovendien ook geen courtage-, makelaars- en notariskosten rekenen.

Verkoop uw huis snel met Directhuisverkopen.com

Met Directhuisverkopen.com kunt u direct uw woning verkopen zonder bijkomende kosten. Wij komen met u een bedrag overeen en zorgen ervoor dat dit zeer snel op uw rekening staat. U bent bij ons gegarandeerd van een officiële afhandeling via de notaris. Wij voorzien u van eerlijk en professioneel advies en komen graag samen met u tot een overeenkomst. Heeft u een interessante woning waar u vanaf wilt? Dan zorgen wij ervoor dat de verkoop binnen een week geregeld is. Wij verstrekken een garantiecertificaat met een gemiddelde van 85% en een minimum van 75% van de getaxeerde waarde. Dit certificaat verzekert u ervan dat uw huidige woning verkocht is.
krijg een bod

Volledige transparantie

Een huis of appartement snel verkopen klinkt u misschien als muziek in de oren. Wanneer het snel rondkrijgen van de verkoop belangrijker is dan het maximale bedrag uit de deal te slepen, kunt u bij ons terecht. Wij maken onze winst door huizen onder de marktwaarde op te kopen, op te knappen en door te verkopen. U bent zelf dus geen extra kosten kwijt aan onze diensten. Alles zit bij de koopprijs inbegrepen. Neem gerust contact met ons op wanneer u nog vragen heeft over onze werkwijze, we helpen u graag verder.

Meer weten over onze service?

Uw appartement of huis snel verkopen? Dat kan met Directhuisverkopen.com. Wij regelen de verkoop binnen 7 werkdagen. Benieuwd of uw huis ook in aanmerking komt voor een snelle verkoop? Meld uw huis dan direct aan via onze website of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 076 - 26 00 139.
crossmenuarrow-rightcheckmark-circle