Welk Auping bed is geschikt voor je nieuwe huis? • directhuisverkopen.com

 • Welk Auping bed is geschikt voor je nieuwe huis?

  Een nieuw huis is een nieuwe slaapkamer en dus ook eventueel een nieuw bed. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten Auping bedden op de markt, maar wat maken de verschillen en waar moet je op letten tijdens het aanschaffen van een nieuw bed?

   

  Je wensen

   

  Voor dat je gaat kijken naar een nieuw bed moet je goed voor je zelf bedenken wat je graag wilt, denk daarbij ook goed na als je bijvoorbeeld snel nek of rugklachten hebt. Denk ook na welk matras je nu hebt, zijn daar verbeter punten voor of wat vond je heel fijn aan dat matras. Allemaal zaken om rekening mee te houden bij het uitzoeken van een nieuw bed.

   

  Welk matrastypes zijn er?

   

  Veel factoren bepalen welk matras het beste bij je past. Denk bijvoorbeeld aan je lengte, gewicht en postuur. Hoe je slaapt is ook belangrijk voor de keuze van het matras. Als je op je rug ligt is het namelijk belangrijk dat je S-vormige rug goed de kromming blijft behouden d.m.v. het matras. Wanneer je op je rug ligt moet je er voor zorgen dat je matras je rug ondersteund waardoor hij in een rechte lijn blijft liggen tijdens het slapen. Bij buikslapers is het belangrijk dat je rug niet te ver doorzakt.

   

  Niet ieder lichaam is het zelfde dus zijn de matrassen ingedeeld is 6 soorten. De pocketveer matras is een matras dat bekend staat om zijn ventilatie en vochtregulatie, handig als je het snel warm krijgt. De polyether matrassen zijn ontworpen om de warmte vast te houden, deze matrassen zijn handig als je het snel koud krijgt. Ook zijn er koudschuim matrassen, die zorgen er voor dat er een blijvende veerkracht is en vocht snel wordt afgevoerd. Traagschuim matrassen vormen zich naar je lichaam waardoor het voor een goede lichaamsondersteuning zorgt. Traagschuim is meer bedoelt voor mensen die het sneller koud krijgen dan warm. Gel matrassen zorgen voor een goede ventilatie en ondersteuning. Deze matrassen zijn heel zacht en voelen soepel aan. Als je een elastisch bed zoekt en het snel koud krijgt in bed moet je kiezen voor een latex matras. Een latex matras neemt namelijk lichaamswarmte op.

   

  Meer informatie

  Als je meer informatie wilt over welk bed het beste bij je past en als je persoonlijk advies wilt kan je het beste langs gaan bij de Auping vestiging in Utrecht. Daar hebben ze veel ervaring met Auping bedden en kan je de bedden daar zelf testen door de verschillende modellen die ze daar op voorraad hebben. Als je gaat proef liggen is het handig om er uitgerust heen te gaan, als je moe bent ligt vaak elk bed wel lekker. Draag tijdens het kijken en testen van een nieuw matras makkelijke kleding en doe je schoenen uit tijdens het liggen. Zo kan je zo goed mogelijk het bed testen. Verder is het handig om elke lighouding af te gaan om te kijken of alles goed wordt ondersteund.

  About thr author : Maikel