Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

Direct een bod op uw huis!

Overweegt u uw huis aan een vastgoedmakelaar te verkopen? Door uw huis te verkopen aan een vastgoedmakelaar bent u snel van de woning af en ontvangt u hier ook nog eens een redelijk bedrag voor. Directhuisverkopen.com garandeert een snelle verkoop van uw woning.

Heeft u een woning geërfd, bent u net gescheiden of heeft u om een bepaalde reden snel geld nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe u uw huis aan ons verkoopt? U leest het op deze pagina.

1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

Uw huis aan een vastgoedmakelaar verkopen

Bij de term vastgoedmakelaar wordt de suggestie gewekt dat u met een erkend makelaar te maken heeft. Dat is echter niet het geval. Vastgoedmakelaar wordt gebruikt als synoniem voor een opkoper van huizen of vastgoedhandelaar. Dat is ook precies wat wij bij Directhuisverkopen.com doen; het kopen van huizen voor 80 tot 85% onder de marktwaarde om deze vervolgens met winst door te verkopen. Sinds 2004 hebben wij al veel mensen geholpen door de verkoop van hun huis binnen enkele weken af te ronden. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een huis opkoper of heeft u een huis dat u liever gisteren dan vandaag kwijt bent? Directhuisverkopen.com neemt uw huis graag over, zonder bijkomende kosten en als het moet binnen een week.

Direct een bod op uw huis!

Meer weten over uw huis verkopen aan een vastgoedmakelaar

Waarom kiezen voor een vastgoedmakelaar?

Een vastgoedmakelaar koopt zelf vastgoed op zonder tussenkomst van een makelaar. Dit maakt het mogelijk om snel te onderhandelen en de verkoop van een huis dus ook binnen enkele weken te regelen. U kiest voor een vastgoedmakelaar als u snel geld nodig heeft of snel van uw woning af wilt en u daarbij tevreden bent met een koopsom die onder de marktwaarde van het huis ligt.

Hoe werkt het?

  • Het verkopen van uw huis aan een vastgoedmakelaar is nergens zo eenvoudig en snel als bij Directhuisverkopen.com.
  • Meld uw huis aan via onze website en wij reageren binnen een dag om een afspraak te maken voor een taxatie. Na de taxatie brengen wij een bod uit tussen de 80% en 85% van de marktwaarde van uw woning.
  • U bent geen kosten kwijt aan een makelaar of notaris, wij nemen de onkosten voor onze rekening. Wij bieden maximale zekerheid; door het verstrekken van een garantiecertificaat na het bepalen van de verkoopprijs.
  • Binnen enkele weken heeft u het afgesproken bedrag op uw rekening staan.

Meld uw huis direct aan

Uw huis verkopen aan een vastgoedmakelaar?  U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio. Meld uw huis online aan. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Website door Webbedrijf

homeenvelopephone-handsetcrossmenu