Vastgoed opkopers

Vastgoed opkopers zoals Directhuisverkopen.com kopen woningen en ander vastgoed voor een scherpe prijs op om deze met winst door te verkopen. Wij zijn sinds 2004 actief in de vastgoedbranche en hebben sinds die tijd veel verschillende soorten huizen in heel Nederland opgekocht. Directhuisverkopen.com staat bekend als een betrouwbare partner in de vastgoedsector. Onze klanten waarderen onze snelle afwikkeling en vlotte uitbetaling. Bent u op zoek naar vastgoed opkopers voor uw woning? Bekijk dan eens wat wij u te bieden hebben.

1. Vul het online contactformulier in.

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Wat doen vastgoed opkopers?

Vastgoed opkopers zijn bedrijven die vastgoed onder de marktwaarde opkopen en vervolgens winst maken op de doorverkoop. Directhuisverkopen.com is zo een vastgoed opkoper die met een snelle afhandeling en vlotte uitbetaling zorgt voor een uitkomst voor mensen die van hun woning af willen, maar deze niet (snel) verkocht krijgen. Met een bod tussen de 75% en 85% van de marktwaarde leggen wij een scherpe deal neer. U haalt niet het maximale bedrag uit de verkoop, maar bent wel verzekerd van een snelle verkoop. Geen vaste lasten meer en als uw huis overwaarde heeft, krijgt u een mooi besteedbaar bedrag op uw rekening.

Onze werkwijze

Directhuisverkopen.com is een vastgoed opkoper die snelheid als uitgangspunt neemt. U verkoopt uw huis onder de marktwaarde, omdat u er snel vanaf wilt. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kunt u binnen een werkdag een reactie van ons verwachten als u uw huis aanmeldt. We plannen een afspraak in, zodat onze makelaar een kosteloze taxatie kan komen uitvoeren. Binnen twee werkdagen ontvangt u een bod en als u akkoord gaat, is de verkoop binnen enkele weken volledig afgerond. Om u meer zekerheid te bieden geven wij een garantiecertificaat af, waarmee u verzekerd bent van het overeengekomen bedrag. Zo hoeft u niet in spanning af te wachten of u het geld wel gaat ontvangen. Heeft u veel haast bij de verkoop? Dan regelen we de verkoop binnen een week. Alles is mogelijk, we horen het graag van u.

Verkoop je woning met Directhuisverkopen.com!

Wanneer u uw huis laat opkopen maakt u een financieel ingrijpende beslissing. Welke oplossing het beste bij uw situatie past, hangt af van meerdere factoren. We helpen u graag om inzicht te krijgen in uw situatie en samen tot een oplossing te komen die gunstig is voor u. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact op, we kunnen u hier alles over vertellen.

Snelle reactie

woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com.

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Verkoop uw woning met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis. U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio. Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com. Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.