Huis verkopen en terughuren

Direct een bod op uw huis!

U wilt uw huis verkopen en terughuren? Er zijn meerdere scenario’s denkbaar waarin dit een verstandige beslissing kan zijn. Bij Directverhuiskopen.com kopen wij uw huis en verhuren deze vervolgens terug, als u bijvoorbeeld snel geld nodig heeft of als u beschikking wilt krijgen over het geld dat in uw huis vastzit.

Het verzilveren van overwaarde is een goede reden om uw huis te verkopen en terug te huren.

1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

Bij ons bent u verzekerd van een vlotte afhandeling van de verkoop en terughuur van uw huis. U verkoopt uw huis zonder bijkomende kosten, wij nemen de onkosten zoals de taxatie voor onze rekening. Benieuwd of deze constructie iets voor uw situatie is? Neem contact met ons op, wij nemen de mogelijkheden graag met u door in een persoonlijk gesprek.

Huis verkopen en tijdelijk terughuren

Uw huis verkopen en tijdelijk terughuren kan in sommige gevallen ook gunstig zijn. Stel dat u een huis wilt laten bouwen, maar niet genoeg geld beschikbaar hebt om dit te kunnen financieren, omdat uw vermogen in uw huidige woning vastzit. Dan kunt u uw huis verkopen en tijdelijk terughuren, zodat u genoeg geld beschikbaar heeft om het nieuwe huis te bouwen of een bestaand huis te verbouwen. Tijdens de bouw verblijft u in uw oude huis en betaalt u huur aan de koper. Deze manier van terughuren is ook gunstig als u nog niets nieuws gevonden heeft, omdat u bij huur van een woning te maken krijgt met een opzegtermijn. U heeft het huis immers al verkocht en bent dus niet meer afhankelijk van eventuele kopers voordat u iets nieuws kan gaan zoeken. U kunt dus al op zoek gaan naar een nieuwe woning en wanneer u een geschikte woning vindt, kunt u hier direct op bieden.

Kies voor Directhuisverkopen.com

Uw huis verkopen en terughuren? Directhuisverkopen.com maakt het mogelijk. Wij kopen uw huis over en huren deze direct aan u terug. We regelen de verkoop binnen 7 werkdagen en binnen enkele weken staat het geld op uw rekening. U heeft weer een mooi bedrag om te besteden en ondertussen blijft u gewoon in uw eigen huis wonen tegen een vast huurbedrag. Benieuwd hoe het precies werkt? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee over een oplossing die voor beide partijen gunstig is.

Direct een bod op uw huis!

Wilt u meer weten over het verkopen en terughuren van uw huis?

Huis verkopen en terughuren: hoe werkt dat?

Het verkopen en terughuren van een huis is een goede manier om in één keer een flink bedrag op uw spaarrekening te krijgen. Bij Directhuisverkopen.com kunnen we dit in enkele weken regelen, zodat u snel de beschikking krijgt over het geld dat nu in de stenen van uw huis zit. U meldt uw huis aan via onze website en binnen een werkdag ontvangt u een reactie van onze kant.

Wij sturen een taxateur naar uw huis en twee dagen later brengen wij ons bod uit. Dit bod is doorgaans tussen de 80 en 85% van de waarde van uw huis. Nadat u dit bod accepteert en de eventuele hypotheek bij uw bank aflost, ontvangt u het restbedrag (ook wel: overwaarde) op uw rekening. Met dit bedrag kunt u direct leuke of noodzakelijke uitgaven doen, terwijl u voor een marktconform bedrag het huis terughuurt.

Woning verkopen en terughuren: wel of niet doen?

Directhuisverkopen.com heeft ervaring met het opkopen en verhuren van woningen. Wij hebben dan ook ervaren dat huiseigenaren zeer uiteenlopende redenen hebben om dit te doen. Uw huis verkopen en terughuren is vooral interessant voor huiseigenaren die in één keer een groot bedrag nodig hebben, niet langer dan 20 jaar in het huis willen wonen en niet meer in aanmerking komen voor een opeethypotheek.

Wilt u nog lang in uw huis blijven wonen? Dan is het verkopen en terughuren van dit huis niet de beste oplossing voor u. Na het verkopen en terughuren is het afsluiten van een nieuwe hypotheek niet meer mogelijk en bovendien kunnen uw nabestaanden niet maximaal van de overwaarde van uw woning profiteren. Wilt u weten of deze constructie iets voor u is? Neem contact met ons op, we nemen graag de tijd om de mogelijkheden met u door te nemen.

Waarom je huis verkopen en tijdelijk terughuren?

Het verkopen en tijdelijk terughuren van een huis klinkt in eerste instantie waarschijnlijk niet echt als een goede deal. U gaat namelijk huur betalen over iets wat eigenlijk al van u is. Maar in de praktijk zijn er wel degelijk scenario’s waarin het verkopen en tijdelijk terughuren van een woning gunstig is voor alle partijen. Wanneer er nog een forse hypotheek op het huis rust en u snel geld nodig heeft, kan u dankzij deze constructie de overwaarde van het huis verzilveren.

Ja, u zult tijdelijk huurkosten moeten betalen, maar de hypotheek is al afbetaald en dus niet langer uw zorg. U kunt dit geld dat u heeft ontvangen gebruiken om uw nieuwe woning op te knappen of om gewoon nog dingen te doen die altijd al had willen doen. De voordelen van het verkopen en terughuren van een huis worden kleiner naarmate u het huis langer huurt, dus in de meeste gevallen gaat het echt om een tijdelijke huur om een korte periode te overbruggen.

Wat u van ons kunt verwachten

Met Directhuisverkopen.com kunt u eenvoudig uw woning verkopen en terughuren. Wij bieden u 80% tot 85% van de marktwaarde van uw woning, zodat wij deze met winst kunnen doorverkopen nadat de huurovereenkomst beëindigd wordt.

U maakt geen extra kosten en wij maken het overeengekomen bedrag zeer snel naar u over, nadat we een akkoord bereikt hebben. De taxatie en notaris nemen wij voor onze rekening. Uw huis verkopen en terughuren gaat dus heel eenvoudig en snel met Directhuisverkopen.com.

We lichten onze werkwijze graag toe in een persoonlijk gesprek. Schroom dus vooral niet om contact te nemen.

Uw eigen woning verkopen en terughuren

Ook als u al op leeftijd bent en uw vermogen in de stenen zit, kunt u baat hebben bij het verkopen en terughuren van uw huis. Zo krijgt u weer de beschikking over een groot deel van uw vermogen, wat u kunt gebruiken om te reizen of andere activiteiten te doen die altijd al heeft willen doen.

Een deel van uw vermogen aan uw kinderen of kleinkinderen schenken is natuurlijk ook een optie. U kunt uw eigen huis verkopen en terughuren, zodat u gewoon blijft wonen in het huis waar u misschien al een halve eeuw in gewoond heeft.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in het verkopen en terughuren van uw eigen huis? Met Directhuisverkopen.com bent u verzekerd van een transparante werkwijze en vlotte afhandeling. De verkoop kan binnen een week geregeld zijn, waarna we het bedrag zeer snel overmaken. Zo heeft u snel de beschikking over uw eigen vermogen. Vul ons online contactformulier in en laat ons weten dat u interesse hebt in het terughuren van het huis. Wij helpen u graag verder met eerlijk en professioneel advies.

Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Design door Dubbel & Dwars Online Oplossingen
homeenvelopephone-handsetcrossmenu