Huis opkopen en duizenden euro's besparen? - directhuisverkopen.com

  Snel huis verkopen

  Uw huis opkopen? Dat doet directhuisverkopen.com. U wilt snel van uw woning af. Omdat u met dubbele lasten zit. Vanwege een scheiding of erfenis. Of omdat u een nieuwe woning heeft gekocht. Wat de reden ook is… wij kopen uw woning graag op! Interessante woningen kopen wij zelfs binnen een week!

  Actief in heel Nederland!

  Wij zijn actief in heel Nederland! In alle provincies, regio’s en steden:

  In drie stappen van uw woning af!

  1. Neem contact op

  2. Gratis taxatie

  • Makelaar komt langs
  • Gratis taxatie

  3. Snel geld op uw rekening

  • Binnen 2 dagen een bod!
  • Na een week uw geld!

  Onze garanties

  Sinds 2004 actief in vastgoed.

  Wij kopen huizen in heel Nederland.

  Geen bijkomende kosten.

  Officiële afhandeling via de notaris.

  Makelaar koopt huis

  woning direct verkopen werkwijze huis opkopen Direct woning verkopen snel woning verkopen huis verkopen zonder makelaar

  Zekerheid

  Er bestaat geen zekerheid wanneer u de woning verkoopt. En ook de uiteindelijke verkoopprijs staat nog niet vast tot de woning verkocht is.  Directhuisverkopen.com biedt deze zekerheid wel.

  Als u door ons uw woning laat opkopen, storten we binnen afzienbare tijd het netto afgesproken bedrag op uw rekening. Kom in actie en neem contact met ons op. Samen met u kijken wij naar een passende oplossing om zo snel mogelijk uw huis te verkopen. Op een heldere en eerlijke manier.

  Geen extra kosten

  Als u akkoord gaat, regelen wij de rest. Onderling wordt de administratie overlegd. Er zijn geen bijkomende kosten voor de makelaar of notaris. Wij nemen al het werk van u over. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de verkoop van uw woning.

  Directhuisverkopen.com, de makelaar die woningen opkoopt. Uw huis opkopen: gegarandeerd een succes!

  Uw huis opkopen, wat bespaart u?

  Een woning verkopen brengt veel kosten mee. Denk aan advertentiekosten, makelaarskosten en courtage. Maar ook kosten om uw woning op te knappen zodat het huis sneller verkocht wordt. Wij vragen geen courtage. Er zijn geen andere verborgen kosten.

  Huis opkoper vs makelaar

  Waarom zou u uw huis laten opkopen door directhuisverkopen.com? U kunt immers uw woning ook via de makelaar of eventueel zelf verkopen.

  Waarom wij uw huis opkopen?

  Hieronder een aantal redenen.

  • Sinds 2004 actief in de vastgoedsector
  • Zeer snelle betaling voor uw woning
  • Betrouwbare en goede naam
  • Snelle en professionele service
  • Geen bijkomende kosten zoals advertentiekosten, makelaarskosten, courtage

  Ons bod als wij uw huis opkopen

  Houdt rekening met een gemiddeld bod tussen de 75% en 85% van de marktwaarde van uw woning. Uw huis snel laten opkopen? Neem dan nu contact op met ons en ontvang een eerlijk bod op uw woning.

  Hoe wordt de prijs bepaald?

  Er wordt gelet op veel gebieden bij het taxeren van een huis. Denk bijvoorbeeld aan de oppervlakte, is het een vrijstaand huis en aan bijvoorbeeld de indeling. Dit zijn slechts 3 dingen waar naar gekeken wordt en zo zijn er nog talloze andere aspecten. Ook heel belangrijk is de aankleding van uw huis. Een neutrale kleur op de muur kan vaak al een positief verschil maken in de taxatie.

  Meer uit uw huis halen

  Wanneer u achterstallig onderhoud heeft aan uw woning is het belangrijk hier iets aan te doen. Denk bijvoorbeeld aan uw tuin, is deze netjes? Ook muren en plinten zijn erg belangrijk, al worden deze vaak over het hoofd gezien. Plinten kunnen wel eens los zitten en dit kan slordig overkomen. Zorg er daarom voor dat deze goed vast zitten.

  Een opgeruimd huis verkoopt

  Een opgeruimd huis is ook erg gewenst. Wanneer we uw huis komen taxeren en het is niet schoongemaakt geeft dit een verkeerd beeld. Uiteraard kan het natuurlijk voor komen dat u het te druk heeft gehad of er niet bij na heeft gedacht, maar probeer dit te voorkomen.