Snel Huis Verkopen

Een huis snel verkopen is iets dat iedere verkopende huiseigenaar als muziek in de oren klinkt. Toch valt dit in de praktijk vaak erg tegen. Er komen geen geïnteresseerde kijkers op het huis af en wanneer ze wel komen blijft een concreet bod uit. Ondertussen zit u vast aan een huis waar u niet wilt wonen of betaalt u dubbele woonlasten. Het verkopen van een woning kan hierdoor een vervelende ervaring worden. In sommige gevallen moet u uw huis snel verkopen, omdat u in het buitenland gaat werken of omdat u in een scheiding ligt. Directhuisverkopen.com biedt u dé oplossing om snel van uw huis af te komen tegen een reële prijs. Binnen een week kan de verkoop geregeld zijn. Sinds 2004 kopen wij huizen in heel Nederland op en verkopen deze met winst door. Wij staan in de vastgoedsector bekend als een betrouwbare partner dankzij onze transparante werkwijze.

1. Vul het online contactformulier in.

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Snel huis verkopen

Bij Directverhuiskopen.com maken we het mogelijk om snel uw huis te verkopen. Wanneer u contact met ons opneemt reageren wij binnen een werkdag om een afspraak te maken voor een taxatie. Deze taxatie wordt gratis uitgevoerd, u betaalt namelijk nergens voor als u uw huis aan ons verkoopt. U kunt ter plekke uw vragen aan de makelaar stellen, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Binnen twee dagen na de taxatie ontvangt u ons bod. Wij bieden tussen de 75% en 85% van de marktwaarde van uw huis. Dit klinkt in eerste instantie misschien niet als een goede deal, maar er zijn veel praktische redenen op te noemen om de hoogte van ons bod te rechtvaardigen. U hoeft uw huis niet verkoopklaar te maken, wij kopen het huis zoals u het aanbiedt. Bovendien bent u er bij ons van verzekerd dat u uw huis direct kwijt bent en het bedrag zeer snel op uw rekening ontvangt.

Snel uw huis verkopen

Wilt u snel uw huis verkopen? Dan bent u bij Directhuisverkopen.com aan het juiste adres. Uniek aan onze dienstverlening is de snelheid waarmee wij uw en onze zaken regelen. U heeft de zekerheid dat wij uw huis kopen wanneer we tot een akkoord zijn gekomen. Wij verstrekken dan garantiecertificaat waarmee u verzekerd bent van het overeengekomen bedrag. U ontvangt dit bedrag vervolgens zeer snel op uw rekening. Heeft u echt haast bij de verkoop van uw huis en kunt u echt niet langer wachten? Dan zorgen wij ervoor dat de verkoop binnen een week geregeld wordt.

Snel woning verkopen

Snel uw woning verkopen doet u met Directhuisverkopen.com. De belangrijkste redenen voor onze klanten om voor ons te kiezen zijn de snelle afwikkeling en de vlotte uitbetaling. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk om een transparante werkwijze te hanteren. Wij geven eerlijk en professioneel advies en gebruiken dat ook als basis voor onze biedingen. Bent u niet geheel tevreden over ons bod? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan.

Neem contact op en krijg binnen een werkdag reactie

Heeft u interesse gekregen in de service van Directhuisverkopen.com? Wij horen graag van u. Neem contact met ons op door het online contactformulier op onze website in te vullen, wij laten binnen een werkdag van ons horen. Voor vragen kunt u ons ook altijd mailen, wij geven u graag advies. Uw huis snel verkopen wordt een prettig ervaring.

Snelle reactie

woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com.

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Verkoop uw woning met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis. U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio. Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com. Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.