Overwaarde huis verzilveren

In sommige gevallen ontstaat een flinke overwaarde op een huis. Door de overwaarde van uw huis te verzilveren ontvangt u snel geld. Wanneer de woningwaarde fors is gestegen en u de hypotheek ruimschoots of zelfs volledig heeft afgelost, kunt u hiervan profiteren. U kunt de overwaarde op uw huis verzilveren om dit geld vrij te maken om uw pensioen aan te vullen of om direct terug in het huis te steken. Met Directhuisverkopen.com kunt u ervoor kiezen om uw woning snel en eenvoudig te verkopen en de overwaarde direct te verzilveren. Wilt u weten in welke situaties dit gunstig is? We bespreken uw mogelijkheden hier.

1. Vul het online contactformulier in

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Wanneer overwaarde huis verzilveren

Wanneer de verkoop- of executiewaarde van uw huis hoger is dan de resterende schuld van de hypotheek is er sprake van overwaarde. De overwaarde is het verschil tussen de verkoopwaarde van het huis en de hoogte van de schuld min de verkoopkosten. Wanneer er sprake is van overwaarde kunt u deze op verschillende manieren verzilveren. U kunt een krediethypotheek of aflossingsvrije hypotheek afsluiten, waarmee u de waarde uit de stenen haalt. Bent u van plan om te gaan verhuizen, heeft u een woning geërfd of bent u bereidt om uw eigen huis te verkopen en vervolgens direct terug te huren? Dan kunt u bij Directhuisverkopen.com terecht. Wij kunnen de overwaarde van uw huis verzilveren en zorgen er bovendien voor dat de verkoop van uw huis binnen enkele weken helemaal rond is.

 

Transparante werkwijze

Directhuisverkopen.com is uw aangewezen partner als u een woning snel wilt verkopen. Dit kan uw eigen woning zijn, maar ook een woning die u heeft geërfd. De overwaarde van het huis verzilveren op deze wijze heeft een aantal voordelen ten opzichte van het afsluiten van een hypotheek. Wij brengen binnen enkele dagen na uw aanvraag een bod uit tussen de 75% en 85% van de marktwaarde van het huis. Dit is voordelig voor u wanneer u bijvoorbeeld dubbele woonlasten moet betalen. Zo verliest u geen geld aan het onderhouden van het geërfde huis of aan het oude huis waar u al een paar maanden niet meer woont. Gaat u in het buitenland werken en krijgt u het huis niet verkocht? Dan biedt het verkopen van uw huis via Directhuisverkopen.com uitkomst. We werken volgens een transparante werkwijze, zo we verstrekken een garantiecertificaat waarmee u verzekerd bent van de verkoop van uw woning.

 

Waarom huis verzilveren?

Een ongewenst huis is een kostenpost. U betaalt voor de aansluitingen, zoals gas, water en licht en als er nog een hypotheek op de woning rust bent u maandelijks ook nog eens een flink bedrag kwijt om deze af te betalen. Dit zijn kosten waar u niet op zit te wachten als u verder niets van plan bent met de woning of het perceel. U wilt dan zo snel mogelijk van het huis af, omdat het u momenteel gewoon meer kost dan dat het gaat opleveren. Zeker wanneer er sprake is van overwaarde is het verzilveren van uw huis gunstig. U krijgt een deel van het geld ter beschikking en bent dus niet het volledige bedrag kwijt aan het afbetalen van de hypotheek. Zo kunt u een droomvakantie boeken of de gewenste verbouwing aan uw nieuwe woning realiseren.

Meer weten? Neem contact op!

Wanneer u de overwaarde van uw huis gaat verzilveren maakt u een financieel ingrijpende beslissing. Welke oplossing het beste bij uw situatie past, hangt af van meerdere factoren. We helpen u graag om inzicht te krijgen in uw situatie en samen tot een oplossing te komen die gunstig is voor u. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact op, we kunnen u hier alles over vertellen. Laat ons de overwaarde van uw huis verzilveren en ontvang het geld binnen enkele weken op uw rekening.

Snelle reactie

Woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Directhuisverkopen.com helpt u graag verder

Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.