Huis opkopen

Direct een bod op uw huis!

U heeft een huis waar u snel vanaf wilt. Misschien gaat u emigreren of staat uw huis al een lange tijd te koop, maar is er nooit concrete interesse getoond. Het bezitten van een huis kost veel geld en deze kosten kunnen zich flink opstapelen als u blijft ploeteren met het aanbieden van uw woning via de traditionele makelaar.

Een huis opkoper is in dat geval de oplossing om uw woning snel te verkopen tegen een reële prijs. Directhuisverkopen.com is een huis opkoper die een snelle verkoop van uw woning garandeert, ongeacht de reden voor verkoop.

1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

Huis laten opkopen

Heeft u geen interesse in het organiseren van open huizen? Of heeft u in de afgelopen twee jaar slechts enkele geïnteresseerde kijkers over de vloer gehad, maar nooit een concreet bod ontvangen? Er komt een moment waarop u beslist dat het genoeg is geweest en u snel van uw woning af moet. Directhuisverkopen.com koopt uw huis op tegen 75% tot 85% van de woningwaarde. U bent direct van uw huis en alle onnodige kosten die u anders moet betalen af. Wij rekenen bovendien geen extra kosten, dus de courtage-, notaris- en makelaarskosten bespaart u ook. Heeft u een interessant huis waar u vanaf wilt of is grote haast geboden bij de verkoop? Dan kunnen wij de verkoop binnen een week regelen, inclusief de officiële afhandeling via de notaris. In de andere gevallen verstrekken we een garantiecertificaat van minstens 75% en gemiddeld 85% van de getaxeerde waarde. Dit certificaat verzekert u ervan dat uw huidig huis is verkocht.

Direct een bod op uw huis!

Meer weten over het laten opkopen van uw huis?

Wat geeft een opkoper voor mijn huis?

Wanneer u ervoor kiest om uw huis te laten opkopen door een huis opkoper, hangt het bod af van verschillende factoren. De voornaamste factor is natuurlijke de waarde van uw woning. Om het huis met winst te kunnen verkopen, zal een huis opkoper altijd onder de marktwaarde bieden. Bij Directhuisverkopen.com kunt u rekenen op een bedrag van 80 tot 85% van de marktwaarde. Een andere factor die meespeelt is de staat waarin u uw huis verkoopt. Een opgeruimde woning levert u meer op dan een huis waar de huis opkoper eerst nog dagen of weken kwijt is aan het opruimen en transporteren van afval. Houd hier dus rekening mee bij het aanmelden van uw woning.

Is mijn huis verkopen aan een opkoper verstandig?

Uw huis laten opkopen kan in bepaalde situaties zeker verstandig zijn. Natuurlijk ontvangt iedereen graag een zo hoog mogelijk bedrag voor zijn of haar woning, maar in de praktijk valt dit soms vies tegen. Wanneer er geen geïnteresseerde kopers zijn, zit u aan uw woning en de bijbehorende lasten vast. Ook wanneer u zo snel mogelijk wilt verkopen en het maximaliseren van de opbrengst niet de enige prioriteit geniet, kan het op laten kopen van uw huis uitkomst bieden. Bij Directhuisverkopen.com bent u verzekerd van een snel traject. Binnen enkele werkdagen is uw huis getaxeerd, heeft u ons bod ontvangen en bij een akkoord staat het geld binnen enkele weken op uw rekening.

Huis laten opkopen: wat voor bedrag kan ik verwachten?

Bij het verkopen van een huis hoopt u altijd op het ideale scenario: een verkoopmakelaar die al uw zorgen uit handen neemt, een leuk gezin dat snel wil kopen en een markt waarin uw huis voor meer waard is dan u aanvankelijk had gedacht. Het ideale scenario is echter niet altijd werkelijkheid. Wanneer er geen kopers zijn en de tijd van geduldig wachten op misschien weer een bezichtiging al voorbij is, kunt u uw huis laten opkopen door een vastgoed makelaar. Directhuisverkopen.com neemt uw woning binnen enkele weken over voor 80 tot 85% van de marktwaarde. Wij zijn heel transparant over onze werkwijze en de bedragen die wij bieden, neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

“Erg goed bedrijf met een fijne service”
Omdat ik een nieuwe baan aan de andere kant van Nederland kreeg, moest ik van snel mijn huis af. Doordat ik al heel veel moest regelen, was dit een grote extra belasting. Al die rompslomp, nieuwe woning zoeken, nieuwe opleiding voor mijn werk. 

Toen ben ik op internet gaan zoeken wat mijn opties waren en kwam ik bij directhuisverkopen.com uit. Ik moest de eerste drie weken na contact nog op en neer rijden, maar in de vierde week was het huis verkocht en alles geregeld. Top:)
vijf-sterren
Daniëlle Peeters
“Super blij dat ons appartement is opgekocht”
Wij hebben ons appartement op laten kopen. Dit was het beste besluit en achteraf zijn we heel blij met deze keuze. Ik heb spijt dat we dit besluit niet eerder hebben genomen! We hadden een lastig jaar als gezin: gezondheidsproblemen, baan verloren en ook een sterfgeval. Een trieste en onzekere tijd en door teruglopende inkomsten liep het financieel ook in het honderd. Nu alles geregeld is, kunnen we met een schone lei beginnen. Wat zijn we blij dat alles zo snel is afgehandeld. Wij raden directhuisverkopen.com met een gerust hart aan bij onze familie en kennissen!
vijf-sterren
Hans, Utrecht
“Erfenis en dubbele lasten”
Door een erfenis zaten we plots met 2 huizen en dus dubbele lasten. We wilden zo snel mogelijk van het geërfde huis af om niet in de problemen te komen. Is het huis verkopen aan een opkoper verstandig? Zeker! Via een bevriend echtpaar kwamen wij in contact met directhuisverkopen.com. 

Zij vertelden ons dat dit een professionele, maar vooral betrouwbare huizenopkoper is. Na onze afspraak en onderhandelingen kwamen wij binnen een week tot een akkoord. Na een paar weken was alles afgehandeld. Onze ervaring is zeer prettig geweest. Dankzij de expert van directhuisverkopen.com hebben wij een mooi bedrag op onze spaarrekening.
vijf-sterren
Fam. de Klerk, Goes
“Ander huis gekocht, maar oude huis niet verkocht”
We hadden een heel leuk nieuw huis gevonden. Wat waren wij blij! Helaas raakten wij ons oude woning maar niet kwijt. Na bijna twee jaar dubbele lasten besloten we op zoek te gaan naar een andere manier om ons huis te verkopen. 

Na wat speurwerk op Google vonden wij directhuisverkopen.com. Formulier ingevuld, afspraak ingepland en het oude huis laten taxeren. 

Een dag later ontvingen wij ons eerste bod. Na ons tegenbod zijn wij er samen uitgekomen. Geweldig hoe snel en professioneel alles geregeld is. Kortom, bedankt voor jullie hulp!
4-sterren
Hans, Utrecht
“Huis op laten kopen door directhuisverkopen”
Hadden we het maar eerder gedaan! We hadden een nieuw huis dichter bij de kinderen en kleinkinderen gekocht en wilden van ons oude huis af. Op internet zijn veel huizenopkopers te vinden, maar uiteindelijk hebben we voor directhuisverkopen.com gekozen. De heer Coenders heeft ons duidelijk verteld wat zijn werkwijze is. Een duidelijk en eerlijk verhaal. Vervolgens is de woning getaxeerd en werd er een goed bod gedaan. Binnen twee weken was alles rond. We zijn erg tevreden over de snelle en goede service.
4-sterren
Toon en Marleen
“Niet kunnen verkopen via gewone makelaar”
Wij kregen helaas onze woning niet verkocht via onze reguliere makelaar. Via Google ben ik terecht gekomen bij directhuisverkopen.com. Wat ik het meest prettig vond, is het eerlijke advies en de snelle professionele afhandeling. Na ons bezoek bij de notaris stond het geld binnen een paar dagen op onze rekening!
vijf-sterren
Fam. de Jong, Breda

Directhuisverkopen.com is uw huis opkoper

Wanneer wij uw huis opkopen stellen wij ons transparant op. Wij zijn eerlijk en duidelijk over onze werkwijze en over uw situatie. Als u contact met ons heeft opgenomen laten wij binnen een werkdag van ons horen. Vervolgens sturen wij een makelaar naar uw huis die een gratis taxatie uitvoert. Wij kopen huizen in heel Nederland, het maakt ons dus niet uit waar uw huis gevestigd is. Binnen twee dagen ontvangt u ons bod. Kunt u zich niet in ons bod vinden? Dan heeft u de mogelijkheid om hierover met ons in gesprek te gaan. Wanneer we tot een akkoord komen, verstrekken wij het eerder genoemde garantiecertificaat. Directhuisverkopen.com is sinds 2004 actief in de vastgoedsector en staat bekend als een betrouwbare partner.

Wat doen opkoop makelaars?

Opkoop makelaars zijn bedrijven die vastgoed onder de marktwaarde opkopen en vervolgens winst maken op de doorverkoop. Directhuisverkopen.com is zo een opkoop makelaar die met een snelle afhandeling en vlotte uitbetaling zorgt voor een uitkomst voor mensen die van hun woning af willen, maar deze niet (snel) verkocht krijgen. Met een bod tussen de 75% en 85% van de marktwaarde leggen wij een scherpe deal neer. U haalt niet het maximale bedrag uit de verkoop, maar bent wel verzekerd van een snelle verkoop. Geen vaste lasten meer en als uw huis overwaarde heeft, krijgt u een mooi besteedbaar bedrag op uw rekening.

Hoe wij te werk gaan

U kunt bij Directhuisverkopen.com precies zien welke de stappen bij het opkopen zijn. Door een formulier op de website in te vullen wordt er binnen 2 dagen contact met u opgenomen. Tijdens dit contact wordt er kosteloos en vrijblijvend een afspraak gemaakt om uw huis te taxeren. Directhuisverkopen.com doet vervolgens een aannemelijk bod op uw huis dat u kunt accepteren of weigeren. Wanneer u ervoor kiest het bod te accepteren wordt er een standaard procedure in gang gezet. U kunt dan binnen 1 week van uw huis af zijn. Deze procedure wordt natuurlijk eerst goed met u besproken.

De voordelen van het laten opkopen van uw woning

Wanneer u besluit uw woning direct te laten opkopen vallen er heel veel extra kosten voor uw weg. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de kosten van een makelaar of de kosten die u krijgt wanneer u reclame maakt voor uw huis. Ook heeft u geen dubbele lasten meer en zorgen over het huis. U kunt dus binnen 1 week helemaal klaar zijn en u hoeft er niet meer over na te denken. Dit is een reden waarom veel mensen kiezen om het huis op te laten kopen.

Als het huis te lang te koop staat is het alleen maar een dubbele kostenpost. Het geboden bod zal waarschijnlijk iets lager zijn dan dat waar de woning op getaxeerd is, maar u bent wel snel van uw huis af. Vaak is het zelfs gunstiger om snel uw huis te laten opkopen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een huis opkoper of heeft u een huis dat u liever gisteren dan vandaag kwijt bent. Directhuisverkopen.com neemt uw huis graag over, zonder bijkomende kosten en als het moet binnen een week. Onze klanten waarderen onze transparante werkwijze en snelle afhandeling van de verkoop. U hoeft uw huis niet verkoopklaar te maken en hoeft ook niet langer te vrezen dat u uw huis niet kwijtraakt. Wanneer we tot een akkoord zijn gekomen bent u verzekerd van het bedrag dat we overeen zijn gekomen. Heeft u vragen over onze dienst of wilt u contact opnemen om het opkopen van uw woning te bespreken? Vul dan het online contactformulier op onze website in, u ontvangt onze reactie binnen een werkdag.

Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Design door Dubbel & Dwars Online Oplossingen
homeenvelopephone-handsetcrossmenu