Huis onderhands verkopen

Direct een bod op uw huis!

Soms bevindt u zich in een situatie waarin uw huis snel verkocht moet worden. Vaak is het prettig om een huis snel te verkopen, maar doet u dat alleen als u een marktconform bod ontvangt.

Echter, niet iedere verkopende partij heeft een dergelijke sterke onderhandelpositie, vaak omdat de financiële noodzaak zeer hoog is. Denk aan plotselinge werkloosheid, waardoor u uw hypotheek niet langer kunt betalen, of u ligt in een scheiding.

1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

Uw huis onderhands verkopen kan dan soms meer opleveren dan de verkoop via een bankveiling. Natuurlijk wilt u dan wel samenwerken met een betrouwbare partij met een transparante werkwijze. Directhuisverkopen.com zorgt voor een vlotte afhandeling en rekent geen extra kosten.

Voordelen van huis onderhands verkopen

Bij Directhuisverkopen.com maken we het mogelijk om snel uw huis te verkopen. Nadat u contact met ons heeft opgenomen maken wij binnen een werkdag een afspraak om uw huis te laten taxeren. Deze taxatie is voor u helemaal gratis, wij rekenen namelijk geen extra kosten voor onze diensten, alles is bij ons bod inbegrepen. Wanneer de taxatie wordt uitgevoerd kunt u ter plekke vragen stellen aan de makelaar, bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. Binnen twee werkdagen na het bezoek van de makelaar brengen wij een eerste bod uit. Wij bieden tussen de 75 en 85 procent van de marktwaarde van het huis. Dit levert u over het algemeen meer op dan verkoop via een veiling. Daarnaast heeft het onderhands verkopen van uw huis via Directhuisverkopen.com nog een voordeel. Wij garanderen een snelle afhandeling, zodat u het geld snel binnen heeft en weer verder kunt met uw leven.

Direct een bod op uw huis!

Vlotte afhandeling en zekerheid

We vinden het belangrijk om de onderhandse verkoop van uw huis vlot af te handelen. Wij begrijpen namelijk dat de verkoop van uw huis een nieuw begin symboliseert. Daar willen we u graag bij helpen. Met onze snelle en eerlijke werkwijze bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Wanneer we tot een akkoord zijn gekomen heeft u de zekerheid dat we uw huis ook daadwerkelijk kopen. We verstrekken dan namelijk een garantiecertificaat waarmee u verzekerd bent van het overeengekomen bedrag. In de meeste gevallen ontvangt u dit bedrag binnen enkele weken op uw rekening. Heeft u echt haast bij de verkoop van uw huis en moet het geld zo snel mogelijk overgemaakt worden? Dan zorgen wij ervoor dat de verkoop binnen een week geregeld wordt.

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een huis die u snel verkocht wilt hebben? Bij Directhuisverkopen.com bent u aan het juiste adres. U bent bij ons verzekerd van een zeer snelle afhandeling en een professionele service.

Uw huis levert meer op als u deze in verzorgde staat wordt opgeleverd. Het taxeren doen we ook graag in een opgeruimd huis. Zitten de plinten goed vast en is de tuin onderhouden? Dan bent u helemaal klaar voor een snelle verkoop. Neem contact op door het online contactformulier in te vullen, wij reageren binnen een werkdag.

Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Design door Dubbel & Dwars Online Oplossingen
homeenvelopephone-handsetcrossmenu