Huis verkopen onder marktwaarde

Direct een bod op uw huis!

Uw huis verkopen onder de marktwaarde klinkt niet erg aantrekkelijk, maar is soms wel een goede oplossing. Hoewel u niet het maximale bedrag ontvangt, bent u wel van het huis af en bespaart u maandelijkse kosten.

Directhuisverkopen.com koopt huizen op van mensen die bereid zijn om hun huis onder de marktwaarde te verkopen.

1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

Met onze werkwijze bent u verzekerd van een snel verkooptraject en weet u binnen een mum van tijd of wij geïnteresseerd zijn in uw woning of niet. Moet u zo snel mogelijk van uw huis af? Overweeg uw huis te verkopen onder de marktwaarde met Directhuisverkopen.com en ontdek de mogelijkheden en voordelen hieronder.

Voordelen huis verkopen onder marktwaarde

We begrijpen heel goed dat de meeste verkopers minimaal de marktwaarde voor hun huis willen ontvangen. Waarom geld laten liggen als u weet dat het erin zit? Maar onze dienst is niet bedoeld voor hen die het maximale uit hun woning willen halen. Wanneer u uw huis wilt verkopen onder de marktwaarde, heeft u daar een goede reden voor. U heeft dit huis geërfd en betaalt momenteel dubbele woonlasten. Uw woonsituatie is gewijzigd en u woont niet langer in het huis, omdat u verhuisd bent of in een zorginstelling bent gaan wonen. Dit zijn allemaal situaties waarbij het bezitten van een huis een last is. Dan stellen wij u de vraag: waarom maandelijks geld uitgeven voor een huis dat u toch niet verkocht krijgt? Waarom wachten op een koper die misschien pas over jaren aanklopt. Wanneer u snel geld wilt, kunt u uw huis beter verkopen onder de marktwaarde. Directhuisverkopen.com begeleidt u tijdens dit traject.

Direct een bod op uw huis!

Meer weten over uw huis verkopen onder de marktwaarde

Hoe bereken je de marktwaarde van een woning?

De marktwaarde van een woning berekent u door uw huis te laten taxeren. De marktwaarde van een huis is de waarde die de woning oplevert onder normale omstandigheden. Er is geen formule of truc om de marktwaarde te berekenen. U kunt de verkoopprijs van vergelijkbare huizen in dezelfde buurt als uitgangspunt nemen om een idee te krijgen van de marktwaarde van uw huis.

Wat is het verschil tussen marktwaarde en taxatiewaarde?

In de meeste gevallen wordt de marktwaarde van een huis bepaald aan de hand van de taxatiewaarde. Een taxateur geeft aan welke waarde hij/zij denkt dat uw huis waard is. Uitzondering is een nieuwbouwwoning. Hierbij wordt de koop-/aanneemsom als marktwaarde aangenomen, eventueel vermeerderd met meerwerk.

Hoe gaan wij te werk?

Snelheid is alles. U verkoopt uw huis niet onder de marktwaarde omdat u veel geduld heeft of in een situatie zit waarin u gemakkelijk nog een paar jaar kunt wachten met het verkopen van uw huis. U wilt uw huis verkopen onder de marktwaarde omdat u er snel vanaf wilt. Onze werkwijze is dan ook gericht op een snel verkooptraject. Binnen enkele weken kan de verkoop rond zijn: van het eerste contact tot het ontvangen van het bedrag op uw rekening. U kunt uw huis aanmelden op onze website, binnen een werkdag krijgt u een reactie. We sturen onze makelaar langs voor een kosteloze taxatie en doen u uiterlijk twee dagen later een bod. Akkoord? Dan ronden we de verkoop zo snel mogelijk af. U ontvangt een garantiecertificaat waarmee u verzekerd bent van het overeengekomen bedrag.

Huis verkopen onder de WOZ-waarde

Wat is de WOZ-waarde ook alweer? De gemeente bepaalt ieder jaar de hoogte van belastingen en gemeentelijke heffingen die huiseigenaren moeten betalen voor het bezitten van hun huis. Denk hierbij aan de onroerendezaakbelasting, waterschapslasten en uw inkomensbelasting. De gemeente gebruikt hiervoor de WOZ-waarde (Waardering Onroerende Zaken) om te bepalen hoeveel iedere huiseigenaar moet betalen.

De gemeente vergelijkt soortgelijke woningen met elkaar om zo vast te stellen hoeveel een huis waard zou moeten zijn. In de praktijk blijkt de WOZ-waarde echter niet altijd representatief voor woningen die net intern gerenoveerd zijn of slecht onderhouden zijn. De gemeente neemt dergelijke ontwikkelingen niet mee bij het bepalen van de WOZ-waarde.

De taxatiewaarde is wel een representatieve waarde, omdat deze specifiek voor uw woning bedoeld is. Een taxateur komt uw woning taxeren en bekijkt het huis nauwkeurig om vast te stellen welke waarde het huis vertegenwoordigd.

Uw huis verkopen onder taxatiewaarde

Het is begrijpelijk als u in eerste instantie denkt: waarom zou ik mijn huis verkopen voor minder dan de taxatiewaarde? Het moet toch mogelijk zijn om veel meer uit het huis te halen dan dat? In veel gevallen zouden we u gelijk moeten geven. Maar er zijn ook situaties waarin een huis onverkoopbaar lijkt. Niet van een huis af kunnen komen en opgescheept zitten met maandelijkse lasten kan zware financiële druk opleveren. Het verkopen van een huis onder de taxatiewaarde is dan een manier om snel van de lasten af te komen en er nog een mooi bedrag aan over te houden ook. Ook wanneer u snel uw huis wilt verkopen is wachten op een hoog bod geen reële optie. Wanneer u snel geld wilt, kunt u uw huis verkopen onder de taxatiewaarde. Directhuisverkopen.com begeleidt u tijdens dit traject.

Uw huis verkopen? Maak een afspraak!

Wilt u uw huis onder de marktwaarde verkopen? Directhuisverkopen.com helpt u graag uit de brand. Een snelle en professionele afhandeling zorgen ervoor dat u weer verder kunt en niet blijft hangen in oplopende vaste lasten. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Heeft u vragen? Dan beantwoorden wij deze graag.

Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Website door Webbedrijf

homeenvelopephone-handsetcrossmenu