Een huiseigenaar zijn, maar dat eigenlijk niet willen zijn. Het kan verschillende oorzaken hebben dat u gedwongen in een huis woont, of in ieder geval de maandelijkse lasten van het huis aftikt, terwijl u de woning liever kwijt dan rijk bent. U bent net verhuisd, maar heeft uw vorige woning nog niet verkocht, uw woonsituatie is gewijzigd waardoor u niet langer in uw eigen huis woont of u heeft een huis van een familielid of vriend geërfd. U kunt er dan ook kiezen om uw huis te verzilveren om de waarde uit de stenen te halen.

Directhuisverkopen.com koopt uw huis middels een razendsnel verkooptraject, zodat u snel geld ontvangt. Benieuwd of dit ook gunstig is in uw situatie? Ontdek de mogelijkheden om uw huis te verzilveren hier.

1. Vul het online contactformulier in.

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Waarom huis verzilveren?

Een ongewenst huis is een kostenpost. U betaalt voor de aansluitingen, zoals gas, water en licht en als er nog een hypotheek op de woning rust bent u maandelijks ook nog eens een flink bedrag kwijt om deze af te betalen. Dit zijn kosten waar u niet op zit te wachten als u verder niets van plan bent met de woning of het perceel. U wilt dan zo snel mogelijk van het huis af, omdat het u momenteel gewoon meer kost dan dat het gaat opleveren. Zeker wanneer er sprake is van overwaarde is het verzilveren van uw huis gunstig. U krijgt een deel van het geld ter beschikking en bent dus niet het volledige bedrag kwijt aan het afbetalen van de hypotheek. Zo kunt u een droomvakantie boeken of de gewenste verbouwing aan uw nieuwe woning realiseren.

De werkwijze van Directhuisverkopen.com

Hadden we u al verteld dat u bij Directhuisverkopen.com profiteert van een razendsnel verkooptraject? Vast wel, het is namelijk een van de grootste voordelen van onze werkwijze. Wanneer u contact met ons heeft opgenomen om uw huis te verkopen gaat alles in sneltreinvaart. U vult het contactformulier in en binnen een werkdag krijgt u een reactie van ons. Onze makelaar komt langs voor een kosteloze taxatie en inspecteert het huis op een aantal punten. Twee dagen later ontvangt u een bod van ons. Bent u tevreden met het bod? Dan ontvangt u een garantiecertificaat waarmee u verzekerd bent van het overeengekomen bedrag. Binnen een paar weken is alles geregeld en heeft u het bedrag op uw rekening ontvangen.

Afspraak maken? Neem contact op!

Wilt u uw huis verzilveren en daarmee duizenden euro’s besparen? Wanneer er nog geld in de stenen zit biedt een snelle verkoop via Directhuisverkopen.com uitkomst. Wij garanderen een snelle afhandeling, ongeacht de reden van verkoop. Vragen over onze werkwijze? Neem contact met ons op. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Snelle reactie

woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com.

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Verkoop uw woning met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis. U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio. Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com. Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.