Huis verkopen zonder makelaar

Een huis verkopen zonder makelaar klinkt uitdagend, is dat terecht? Een makelaar neemt normaal gesproken de zorgen en taken uit de handen van de verkopende partij. Daar vragen ze echter wel een behoorlijke vergoeding voor terug en steeds meer mensen durven de stap naar particuliere verkoop te zetten. Toch geeft het idee van een makelaar die alles voor u regelt een geruststellend gevoel, omdat u ervan uitgaat dat alles voor u geregeld wordt. Er is echter ook een manier om uw huis te verkopen zonder makelaar waarbij u zelf niet veel hoeft te regelen. Door uw huis op te laten kopen door Directhuisverkopen.com hoeft u zich alleen druk te maken om de onderhandeling over de verkoopprijs. Heeft u een huis waar u snel vanaf wilt? Omdat u dubbele woonlasten betaalt of omdat u het geld snel nodig heeft? Dan bieden wij u dé oplossing.

1. Vul het online contactformulier in

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Woning verkopen zonder makelaar

Een woning verkopen zonder makelaar wordt met Directhuisverkopen.com heel eenvoudig. U neemt contact op met ons en geeft aan welke woning u wilt verkopen. Wij reageren binnen een werkdag om afspraken te maken over het vervolgtraject. Een makelaar komt uw woning taxeren en binnen twee dagen brengen wij een bod op uw huis uit. Gaat u akkoord met ons bod? Dan kunnen we de verkoop binnen een week geregeld hebben. Wilt u onderhandelen over de prijs? Dan is dat ook mogelijk, wij zoeken een oplossing die voor beide partijen gunstig is. U heeft geen makelaar nodig om uw huis aan ons te verkopen, wij regelen het papierwerk en adviseren u over de verkoop.

Waarom appartement verkopen zonder makelaar?

Wilt u uw appartement verkopen zonder een makelaar in te schakelen? Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een verkoop zonder makelaar. Mogelijk heeft u een appartement geërfd waar u niet in gaat wonen. Door het appartement direct zonder tussenkomst van een makelaar te verkopen, hoeft u geen onnodige kosten te betalen. Een makelaar zal altijd proberen om het maximale uit de deal te halen, maar dat vergt soms ook tijd. Bij Directhuisverkopen.com weet u precies wat u voor uw appartement ontvangt en wanneer u het ontvangt. Binnen een aantal weken is de verkoop rond.

Transparante werkwijze

Wij laten uw woning gratis taxeren en bieden u 75% tot 85% van de marktwaarde van uw woning. In ruil voor dit bedrag nemen wij uw huis op korte termijn over, waarbij u het bedrag zeer snel op uw rekening overgemaakt krijgt. U hoeft ons of de notaris die de officiële overdracht regelt nergens voor te betalen, alle onkosten nemen wij voor onze rekening. Wij verkopen uw huis met winst door, u heeft de zekerheid dat uw huis verkocht wordt en hoeft zich niet bezig te houden met het aanbieden van uw huis en het vinden van geschikte kopers. Onze klanten waarderen onze transparante werkwijze en de vlotte afhandeling van de verkoop. Met onze snelle en professionele service bent u verzekerd van succes en dat zonder bijkomende kosten.

Neem contact op voor een snelle verkoop

Bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u uw huis verkopen zonder makelaar? Bij Directhuisverkopen.com verkoopt u uw huis zonder zorgen en op korte termijn. Vul het online contactformulier in, wij hebben namelijk uw gegevens en informatie over het huis dat u wilt verkopen nodig. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met u op om een datum te plannen voor de taxatie. Heeft u vragen over onze service? Neem dan contact met ons op door uw vragen te mailen naar info@directhuisverkopen.com. Wij helpen u graag verder.

Snelle reactie

Woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Uw huis snel verkopen met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.