Huis verkopen onder marktwaarde

Uw huis verkopen onder de marktwaarde klinkt niet erg aantrekkelijk, maar is soms wel een goede oplossing. Hoewel u niet het maximale bedrag ontvangt, bent u wel van het huis af en bespaart u maandelijkse kosten. Directhuisverkopen.com koopt huizen op van mensen die bereid zijn om hun huis onder de marktwaarde te verkopen. Met onze werkwijze bent u verzekerd van een snel verkooptraject en weet u binnen een mum van tijd of wij geïnteresseerd zijn in uw woning of niet. Moet u zo snel mogelijk van uw huis af? Overweeg uw huis te verkopen onder de marktwaarde met Directhuisverkopen.com en ontdek de mogelijkheden en voordelen hieronder.

1. Vul het online contactformulier in.

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Voordelen huis verkopen onder marktwaarde

We begrijpen heel goed dat de meeste verkopers minimaal de marktwaarde voor hun huis willen ontvangen. Waarom geld laten liggen als u weet dat het erin zit? Maar onze dienst is niet bedoeld voor hen die het maximale uit hun woning willen halen. Wanneer u uw huis wilt verkopen onder de marktwaarde, heeft u daar een goede reden voor. U heeft dit huis geërfd en betaalt momenteel dubbele woonlasten. Uw woonsituatie is gewijzigd en u woont niet langer in het huis, omdat u verhuisd bent of in een zorginstelling bent gaan wonen. Dit zijn allemaal situaties waarbij het bezitten van een huis een last is. Dan stellen wij u de vraag: waarom maandelijks geld uitgeven voor een huis dat u toch niet verkocht krijgt? Waarom wachten op een koper die misschien pas over jaren aanklopt. Wanneer u snel geld wilt, kunt u uw huis beter verkopen onder de marktwaarde. Directhuisverkopen.com begeleidt u tijdens dit traject.

Hoe gaan wij te werk?

Snelheid is alles. U verkoopt uw huis niet onder de marktwaarde omdat u veel geduld heeft of in een situatie zit waarin u gemakkelijk nog een paar jaar kunt wachten met het verkopen van uw huis. U wilt uw huis verkopen onder de marktwaarde omdat u er snel vanaf wilt. Onze werkwijze is dan ook gericht op een snel verkooptraject. Binnen enkele weken kan de verkoop rond zijn: van het eerste contact tot het ontvangen van het bedrag op uw rekening. U kunt uw huis aanmelden op onze website, binnen een werkdag krijgt u een reactie. We sturen onze makelaar langs voor een kosteloze taxatie en doen u uiterlijk twee dagen later een bod. Akkoord? Dan ronden we de verkoop zo snel mogelijk af. U ontvangt een garantiecertificaat waarmee u verzekerd bent van het overeengekomen bedrag.

Uw huis verkopen? Maak een afspraak!

Wilt u uw huis onder de marktwaarde verkopen? Directhuisverkopen.com helpt u graag uit de brand. Een snelle en professionele afhandeling zorgen ervoor dat u weer verder kunt en niet blijft hangen in oplopende vaste lasten. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Heeft u vragen? Dan beantwoorden wij deze graag.

Snelle reactie

woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com.

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Verkoop uw woning met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis. U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio. Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com. Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.