Huis verkopen onder de WOZ-waarde

Uw huis verkopen onder de WOZ-waarde lijkt in eerste instantie niet zo aantrekkelijk te zijn. Maar er zijn verschillende redenen denkbaar om een huis onder de WOZ-waarde te verkopen. Stel, u heeft een huis geërfd waar u niet in gaat wonen, of u ligt in een scheiding. U heeft helemaal geen behoefte aan de hoofdprijs voor het huis, want u heeft het geld snel nodig, of u maakt gewoon winst door een afbetaald huis te verkopen. In zulke gevallen kunt u tevreden zijn met een bod dat lager ligt dan de WOZ-waarde van de woning. Directverhuiskopen.com koopt huizen op voor 75 tot 85 procent van de marktwaarde en verkoopt deze door met winst. U bent gegarandeerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop.

1. Vul het online contactformulier in.

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Huis verkopen onder de WOZ-waarde, hoe wordt dit bepaald?

Wat is de WOZ-waarde ook alweer? De gemeente bepaalt ieder jaar de hoogte van belastingen en gemeentelijke heffingen die huiseigenaren moeten betalen voor het bezitten van hun huis. Denk hierbij aan de onroerendezaakbelasting, waterschapslasten en uw inkomensbelasting. De gemeente gebruikt hiervoor de WOZ-waarde (Waardering Onroerende Zaken) om te bepalen hoeveel iedere huiseigenaar moet betalen.

De gemeente vergelijkt soortgelijke woningen met elkaar om zo vast te stellen hoeveel een huis waard zou moeten zijn. In de praktijk blijkt de WOZ-waarde echter niet altijd representatief voor woningen die net intern gerenoveerd zijn of slecht onderhouden zijn. De gemeente neemt dergelijke ontwikkelingen niet mee bij het bepalen van de WOZ-waarde.

De taxatiewaarde is wel een representatieve waarde, omdat deze specifiek voor uw woning bedoeld is. Een taxateur komt uw woning taxeren en bekijkt het huis nauwkeurig om vast te stellen welke waarde het huis vertegenwoordigd.

Transparante werkwijze

Directhuisverkopen.com koopt huizen op voor 75 tot 85 procent van de marktwaarde, om deze vervolgens met winst door te verkopen. Wanneer u contact met ons opneemt laten wij binnen een werkdag weten wanneer we uw woning kunnen taxeren. Tijdens de taxatie wordt de waarde van het huis bepaald. Heeft u vragen aan onze makelaar? Dan kunt u deze ter plekke stellen, wij zijn transparant over onze werkwijze. Na het taxeren brengen wij een bod uit. Wanneer we een akkoord bereikt hebben handelen we de verkoop binnen enkele weken af. Vanaf het moment van akkoord bent u verzekerd van het overeengekomen bedrag, dankzij een garantiecertificaat.

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u uw huis snel verkopen via een betrouwbare partij? Directhuisverkopen.com koopt al sinds 2004 huizen in heel Nederland op en verkoopt deze met winst door. In de vastgoedsector staan we bekend als een betrouwbare partij dankzij onze transparante werkwijze. Neem vandaag nog contact op met ons via het online contactformulier, dan laten we binnen een werkdag iets van ons horen. Met Directhuisverkopen.com bent u verzekerd van een vlotte afhandeling. Voor vragen of advies kunt u ons altijd mailen, we helpen u graag verder.

Snelle reactie

woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com.

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Verkoop uw woning met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis. U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio. Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com. Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.