Huis verkopen en terughuren

U wilt uw huis verkopen en terughuren? Er zijn meerdere scenario’s denkbaar waarin dit een verstandige beslissing kan zijn. Bij Directverhuiskopen.com kopen wij uw huis en verhuren deze vervolgens terug, als u bijvoorbeeld snel geld nodig heeft of als u beschikking wilt krijgen over het geld dat in uw huis vastzit. Het verzilveren van overwaarde is een goede reden om uw huis te verkopen en terug te huren.

Bij ons bent u verzekerd van een vlotte afhandeling van de verkoop en terughuur van uw huis. U verkoopt uw huis zonder bijkomende kosten, wij nemen de onkosten zoals de taxatie voor onze rekening. Benieuwd of deze constructie iets voor uw situatie is? Neem contact met ons op, wij nemen de mogelijkheden graag met u door in een persoonlijk gesprek.

1. Vul het online contactformulier in

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Huis verkopen en tijdelijk terughuren

Uw huis verkopen en tijdelijk terughuren kan in sommige gevallen ook gunstig zijn. Stel dat u een huis wilt laten bouwen, maar niet genoeg geld beschikbaar hebt om dit te kunnen financieren, omdat uw vermogen in uw huidige woning vastzit. Dan kunt u uw huis verkopen en tijdelijk terughuren, zodat u genoeg geld beschikbaar heeft om het nieuwe huis te bouwen of een bestaand huis te verbouwen. Tijdens de bouw verblijft u in uw oude huis en betaalt u huur aan de koper. Deze manier van terughuren is ook gunstig als u nog niets nieuws gevonden heeft, omdat u bij huur van een woning te maken krijgt met een opzegtermijn. U heeft het huis immers al verkocht en bent dus niet meer afhankelijk van eventuele kopers voordat u iets nieuws kan gaan zoeken. U kunt dus al op zoek gaan naar een nieuwe woning en wanneer u een geschikte woning vindt, kunt u hier direct op bieden.

Kies voor Directhuisverkopen.com

Uw huis verkopen en terughuren? Directhuisverkopen.com maakt het mogelijk. Wij kopen uw huis over en huren deze direct aan u terug. We regelen de verkoop binnen 7 werkdagen en binnen enkele weken staat het geld op uw rekening. U heeft weer een mooi bedrag om te besteden en ondertussen blijft u gewoon in uw eigen huis wonen tegen een vast huurbedrag. Benieuwd hoe het precies werkt? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met je mee over een oplossing die voor beide partijen gunstig is.

Hoe wij te werk gaan

Met Directhuisverkopen.com kunt u eenvoudig uw woning verkopen en terughuren. Wij bieden u 80% tot 85% van de marktwaarde van uw woning, zodat wij deze met winst kunnen doorverkopen nadat de huurovereenkomst beëindigd wordt. U maakt geen extra kosten en wij maken het overeengekomen bedrag zeer snel naar u over, nadat we een akkoord bereikt hebben. De taxatie en notaris nemen wij voor onze rekening. Uw huis verkopen en terughuren gaat dus heel eenvoudig en snel met Directhuisverkopen.com. We lichten onze werkwijze graag toe in een persoonlijk gesprek. Schroom dus vooral niet om contact te nemen.

Uw eigen woning verkopen en terughuren

Ook als u al op leeftijd bent en uw vermogen in de stenen zit, kunt u baat hebben bij het verkopen en terughuren van uw huis. Zo krijgt u weer de beschikking over een groot deel van uw vermogen, wat u kunt gebruiken om te reizen of andere activiteiten te doen die altijd al heeft willen doen. Een deel van uw vermogen aan uw kinderen of kleinkinderen schenken is natuurlijk ook een optie. U kunt uw eigen huis verkopen en terughuren, zodat u gewoon blijft wonen in het huis waar u misschien al een halve eeuw in gewoond heeft.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in het verkopen en terughuren van uw eigen huis? Met Directhuisverkopen.com bent u verzekerd van een transparante werkwijze en vlotte afhandeling. De verkoop kan binnen een week geregeld zijn, waarna we het bedrag zeer snel overmaken. Zo heeft u snel de beschikking over uw eigen vermogen. Vul ons online contactformulier in en laat ons weten dat u interesse hebt in het terughuren van het huis. Wij helpen u graag verder met eerlijk en professioneel advies. 

Snelle reactie

Woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Uw huis snel verkopen met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.