Huis verkopen en terughuren | Directhuisverkopen.com

Huis verkopen en terughuren

U wilt uw huis verkopen en terughuren? Er zijn meerdere scenario’s denkbaar waarin dit een verstandige beslissing kan zijn. Bij Directverhuiskopen.com kopen wij uw huis en verhuren deze vervolgens terug, als u bijvoorbeeld snel geld nodig heeft of als u beschikking wilt krijgen over het geld dat in uw huis vastzit. Het verzilveren van overwaarde is een goede reden om uw huis te verkopen en terug te huren. Bij ons bent u verzekerd van een vlotte afhandeling van de verkoop en terughuur van uw huis. U verkoopt uw huis zonder bijkomende kosten, wij nemen de onkosten zoals de taxatie voor onze rekening.

Huis verkopen en tijdelijk terughuren

Uw huis verkopen en tijdelijk terughuren kan in sommige gevallen ook gunstig zijn. Stel dat u een huis wilt laten bouwen, maar niet genoeg geld beschikbaar hebt om dit te kunnen financieren, omdat uw vermogen in uw huidige woning vastzit. Dan kunt u uw huis verkopen en tijdelijk terughuren, zodat u genoeg geld beschikbaar heeft om het nieuwe huis te bouwen of een bestaand huis te verbouwen. Tijdens de bouw verblijft u in uw oude huis en betaalt u huur aan de koper. Deze manier van terughuren is ook gunstig als u nog niets nieuws gevonden heeft, omdat u bij huur van een woning te maken krijgt met een opzegtermijn. U heeft het huis immers al verkocht en bent dus niet meer afhankelijk van eventuele kopers voordat u iets nieuws kan gaan zoeken. U kunt dus al op zoek gaan naar een nieuwe woning en wanneer u een geschikte woning vindt, kunt u hier direct op bieden.

Woning verkopen en terughuren

Met Directhuisverkopen.com kunt u eenvoudig uw woning verkopen en terughuren. Wij bieden u 75% tot 85% van de marktwaarde van uw woning, zodat wij deze met winst kunnen doorverkopen nadat de huurovereenkomst beëindigd wordt. U maakt geen extra kosten en wij maken het overeengekomen bedrag zeer snel naar u over, nadat we een akkoord bereikt hebben. De taxatie en notaris nemen wij voor onze rekening.

Eigen huis verkopen en terughuren

Ook als u al op leeftijd bent en uw vermogen in de stenen zit, kunt u baat hebben bij het verkopen en terughuren van uw huis. Zo krijgt u weer de beschikking over een groot deel van uw vermogen, wat u kunt gebruiken om te reizen of andere activiteiten te doen die altijd al heeft willen doen. Een deel van uw vermogen aan uw kinderen of kleinkinderen schenken is natuurlijk ook een optie. U kunt uw eigen huis verkopen en terughuren, zodat u gewoon blijft wonen in het huis waar u misschien al een halve eeuw in gewoond heeft.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in het verkopen en terughuren van uw eigen huis? Met Directhuisverkopen.com bent u verzekerd van een transparante werkwijze en vlotte afhandeling. De verkoop kan binnen een week geregeld zijn, waarna we het bedrag zeer snel overmaken. Zo heeft u snel de beschikking over uw eigen vermogen. Vul ons online contactformulier in en laat ons weten dat u interesse hebt in het terughuren van het huis. Wij helpen u graag verder met eerlijk en professioneel advies.

Onze garanties

Sinds 2004 actief in vastgoed.

Wij kopen huizen in heel Nederland.

Geen bijkomende kosten.

Officiële afhandeling via de notaris.

Direct huis verkopen?
woning direct verkopen werkwijze huis opkopen Direct woning verkopen snel woning verkopen huis verkopen zonder makelaar