Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

Overweegt u uw huis aan een vastgoedmakelaar te verkopen? Door uw huis te verkopen aan een vastgoedmakelaar bent u snel van de woning af en ontvangt u hier ook nog eens een redelijk bedrag voor. Directhuisverkopen.com garandeert een snelle verkoop van uw woning. Heeft u een woning geërfd, bent u net gescheiden of heeft u om een bepaalde reden snel geld nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd hoe wij te werk gaan en hoe u uw huis aan ons verkoopt? U leest het op deze pagina.

1. Vul het online contactformulier in

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Uw huis aan een vastgoedmakelaar verkopen

 Bij de term vastgoedmakelaar wordt de suggestie gewekt dat u met een erkend makelaar te maken heeft. Dat is echter niet het geval. Vastgoedmakelaar wordt gebruikt als synoniem voor een opkoper van huizen of vastgoedhandelaar. Dat is ook precies wat wij bij Directhuisverkopen.com doen; het kopen van huizen voor 80 tot 85% onder de marktwaarde om deze vervolgens met winst door te verkopen. Sinds 2004 hebben wij al veel mensen geholpen door de verkoop van hun huis binnen enkele weken af te ronden. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een huis opkoper of heeft u een huis dat u liever gisteren dan vandaag kwijt bent? Directhuisverkopen.com neemt uw huis graag over, zonder bijkomende kosten en als het moet binnen een week.

Hoe werkt het?

Het verkopen van uw huis aan een vastgoedmakelaar is nergens zo eenvoudig en snel als bij Directhuisverkopen.com.

Meld uw huis aan via onze website en wij reageren binnen een dag om een afspraak te maken voor een taxatie. Na de taxatie brengen wij een bod uit tussen de 80% en 85% van de marktwaarde van uw woning.

U bent geen kosten kwijt aan een makelaar of notaris, wij nemen de onkosten voor onze rekening. Wij bieden maximale zekerheid; door het verstrekken van een garantiecertificaat na het bepalen van de verkoopprijs.

Binnen enkele weken heeft u het afgesproken bedrag op uw rekening staan.

Meld uw huis direct aan

Uw huis verkopen aan een vastgoedmakelaar?  U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio. Meld uw huis online aan. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Snelle reactie

Woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Uw huis snel verkopen met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.