Huis verkopen aan investeerder

Wanneer u een huis bezit dat snel verkocht moet worden, heeft u verschillende mogelijkheden om dit te realiseren. Uw huis via de woningmarkt aanbieden is namelijk niet altijd de meest gunstige manier om van een woning af te komen. Wanneer u een huis erft, of om bepaalde redenen snel geld nodig heeft, kunt u uw huis verkopen aan een investeerder. Geen open huizen, geen bezichtigingen die nergens toe leiden en ook geen onnodige woonlasten die u hoeft af te dragen. Binnen enkele weken van uw huis af, voor een marktconforme prijs. Directhuisverkopen.com is de partij die u zoekt, sinds 2004 kopen wij in heel Nederland huizen op en verkopen deze met winst door. In de vastgoedsector staan wij bekend als een betrouwbare investeerder door onze transparante werkwijze.

1. Vul het online contactformulier in

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Waarom uw huis verkopen aan investeerder?

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u snel van uw huis af zou willen. U betaalt dubbele woonlasten, omdat u naast uw woonhuis nog een huis bezit waar u geen gebruik van maakt. Bent u bijvoorbeeld al verhuisd voordat u eigen huis verkocht was, dan kunt u het tweede huis niet blijven financieren. Een investeerder die uw huis voor een goede prijs wil overnemen kan dan uitkomst bieden. Directhuisverkopen.com kan uw huis snel en eenvoudig overkopen, wanneer het u uitkomt. Wanneer u contact met ons opneemt laten wij binnen een dag weten wanneer de taxatie van uw huis kan plaatsvinden. Na de taxatie brengen we binnen twee werkdagen een bod uit. Gaat u akkoord met ons bod? Dan wordt de verkoop binnen enkele weken geregeld. Bent u niet helemaal tevreden over ons eerste bod, dan gaan we graag in gesprek om tot een werkende oplossing voor beide partijen te komen.

Snelle en duidelijke afhandeling

Huizen kopen is wat wij doen, onze naam laat daar geen misvatting over ontstaan. Daarom weten wij precies wat er speelt in de markt en hoe wij de verkoop van een huis zo snel en duidelijk mogelijk kunnen afhandelen. Dat is fijn voor ons, maar het biedt u ook veel voordelen. Hoewel we in de meeste gevallen huizen zo snel mogelijk overnemen, is dat niet altijd ideaal voor de verkoper. Soms kunt u niet meteen het huis verlaten, of heeft u liever wat meer tijd om de woning in orde te maken. Een verzorgd huis levert u namelijk meer op. Het voordeel van het verkopen van uw huis via een investeerder is dat u bepaalt wat er gebeurd. Onze flexibiliteit is uw zekerheid. Want nadat we een akkoord met u bereikt hebben, voorzien we u van een garantiecertificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat u verzekerd bent van het overeengekomen bedrag. Wij betalen altijd tussen de 75 en 85 procent van de marktwaarde van een huis, ook daar zijn we duidelijk over.

Verkoop uw huis met Directhusiverkopen.com

Heeft u een huis waar u snel vanaf wilt? Uw huis verkopen aan een investeerder is dan een goede optie. Directhuisverkopen.com regelt de verkoop door snel te betalen en een professionele service te leveren tijdens het verkooptraject. Haal meer uit uw woning door deze zo verzorgd mogelijk op te leveren. Vul het online contactformulier in, zodat wij binnen een werkdag contact met u op kunnen nemen.

Snelle reactie

Woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Directhuisverkopen.com helpt u graag verder

Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.