Huis vandaag verkopen

Direct een bod op uw huis!

Uw huis vandaag nog verkopen klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar bij Directhuisverkopen.com is het de dagelijkse werkelijkheid. Hoewel we de verkoop niet binnen een werkdag helemaal afgerond kunnen hebben, is het wel mogelijk om de overdracht binnen een week rond te krijgen wanneer dit gewenst wordt.

Wanneer u uw woning bij ons heeft aangemeld via de website ontvangt u binnen een werkdag een reactie. Door te bellen kunnen we u zelfs nog sneller van dienst zijn en zorgen we voor een aanpak op maat. Ondanks de razendsnelle verkoop zorgen we voor een officiële afhandeling via de notaris, zonder bijkomende kosten.

1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

Uw huis vandaag verkopen met Directhuisverkopen.com

Een huis vandaag verkopen kan in veel situaties zeer welkom zijn. Directhuisverkopen.com is al sinds 2004 actief in vastgoed en door de jaren heen hebben we aanvragen ontvangen met zeer uiteenlopende motivaties. Een plotselinge scheiding, een erfenis of een verandering in de werksituatie zijn zomaar drie voorbeelden van scenario’s die om een snelle verkoop van een huis vragen. We ronden de verkoop doorgaans binnen enkele weken af, maar kunnen het traject indien gewenst versnellen. Wilt u vandaag zekerheid dat u uw huis kunt verkopen? Bel dan naar 076 – 26 00 139 om direct reactie te ontvangen.

Direct een bod op uw huis!

Razendsnelle reactie

Een snelle reactie van Directhuisverkopen.com geeft u de geruststelling die u nodig heeft dat u uw huis daadwerkelijk binnen een week kunt verkopen.

We laten een taxatie uitvoeren om de waarde van uw huis te bepalen en brengen een bod uit van ongeveer 75 tot 85% van de marktwaarde van uw huis. Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan voorzien we u van een garantiecertificaat dat u de zekerheid biedt dat u het overeengekomen bedrag ook daadwerkelijk op uw rekening krijgt.

We brengen geen extra kosten in rekening en halen ook niets van het aankoopbedrag af, alles zit bij het overeengekomen bedrag inbegrepen.

Neem contact met ons op!

Wilt u uw huis vandaag verkopen? Met Directhuisverkopen.com bent u verzekerd van een transparante werkwijze en vlotte afhandeling. De verkoop kan binnen een week volledig afgehandeld zijn, waarna we het bedrag zeer snel overmaken. Zo heeft u snel de beschikking over uw eigen vermogen.

Vul ons online contactformulier in en krijg binnen een werkdag antwoord of bel naar 076 – 26 00 139 voor een directe reactie. Wij helpen u graag verder met eerlijk en professioneel advies.

Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!

Directhuisverkopen.com helpt u graag verder

Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
crossmenu