U heeft een huis waar u snel vanaf wilt. Misschien gaat u emigreren of staat uw huis al een lange tijd te koop, maar is er nooit concrete interesse getoond. Het bezitten van een huis kost veel geld en deze kosten kunnen zich flink opstapelen als u blijft ploeteren met het aanbieden van uw woning via de traditionele makelaar. Een huis opkoper is in dat geval de oplossing om uw woning snel te verkopen tegen een reële prijs. Directhuisverkopen.com is een huis opkoper die een snelle verkoop van uw woning garandeert, ongeacht de reden voor verkoop.

1. Vul het online contactformulier in.

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Woning opkopen

Heeft u geen interesse in het organiseren van open huizen? Of heeft u in de afgelopen twee jaar slechts enkele geïnteresseerde kijkers over de vloer gehad, maar nooit een concreet bod ontvangen? Er komt een moment waarop u beslist dat het genoeg is geweest en u snel van uw woning af moet. Directhuisverkopen.com koopt uw woning op tegen 75% tot 85% van de woningwaarde. U bent direct van uw woning en alle onnodige kosten die u anders moet betalen af. Wij rekenen bovendien geen extra kosten, dus de courtage-, notaris- en makelaarskosten bespaart u ook. Heeft u een interessante woning waar u vanaf wilt of is grote haast geboden bij de verkoop? Dan kunnen wij de verkoop binnen een week regelen, inclusief de officiële afhandeling via de notaris. In de andere gevallen verstrekken we een garantiecertificaat van minstens 75% en gemiddeld 85% van de getaxeerde waarde. Dit certificaat verzekert u ervan dat uw huidige woning is verkocht.

Huis opkopen

Wanneer wij uw huis opkopen stellen wij ons transparant op. Wij zijn eerlijk en duidelijk over onze werkwijze en over uw situatie. Als u contact met ons heeft opgenomen laten wij binnen een werkdag van ons horen. Vervolgens sturen wij een makelaar naar uw huis die een gratis taxatie uitvoert. Wij kopen huizen in heel Nederland, het maakt ons dus niet uit waar uw huis gevestigd is. Binnen twee dagen ontvangt u ons bod. Kunt u zich niet in ons bod vinden? Dan heeft u de mogelijkheid om hierover met ons in gesprek te gaan. Wanneer we tot een akkoord komen, verstrekken wij het eerder genoemde garantiecertificaat. Directhuisverkopen.com is sinds 2004 actief in de vastgoedsector en staat bekend als een betrouwbare partner.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een huis opkoper of heeft u een huis dat u liever gisteren dan vandaag kwijt bent. Directhuisverkopen.com neemt uw huis graag over, zonder bijkomende kosten en als het moet binnen een week. Onze klanten waarderen onze transparante werkwijze en snelle afhandeling van de verkoop. U hoeft uw huis niet verkoopklaar te maken en hoeft ook niet langer te vrezen dat u uw huis niet kwijtraakt. Wanneer we tot een akkoord zijn gekomen bent u verzekerd van het bedrag dat we overeen zijn gekomen. Heeft u vragen over onze dienst of wilt u contact opnemen om het opkopen van uw woning te bespreken? Vul dan het online contactformulier op onze website in, u ontvangt onze reactie binnen een werkdag.

Snelle reactie

woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com.

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Verkoop uw woning met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis. U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio. Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com. Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.