Huis opkopen ervaringen

U zit in een situatie waarbij u op zeer korte termijn uw woning wil verkopen? Een huis geërfd? Een aanslag van de fiscus ontvangen? Of inmiddels een andere woning gekocht en nog geen koper gevonden voor het oude huis?

Wat uw persoonlijke reden ook is, wij kopen uw woning graag op. Interessante woningen kopen wij bovendien binnen een week!

Benieuwd wat klanten van ons vinden? De ervaringen van onze klanten vindt u op deze pagina.

1. Vul het online contactformulier in.

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Snel van uw woning af

Het is geen eenvoudige beslissing om uw huis op te laten kopen. Ervaringen van woningverkopers die u voorgingen geven een goed beeld van onze transparante werkwijze. Op deze pagina vindt u  de referenties van onze klanten. Bij ons heeft u de zekerheid dat u snel van uw huis af komt.

Het bod dat wij uitbrengen ligt misschien niet in de lijn van uw verwachting. Wij bieden tussen de 75% en 85% van de marktwaarde. Het komt echter voor dat het laten opkopen voordeliger uitpakt. Een woning die  jarenlang te koopt staat, brengt hoge kosten met zich mee. Daarnaast betaalt u courtagekosten, makelaarskosten en notariskosten.

Bij directhuisverkopen.com betaalt u deze kosten niet. Het bedrag dat wij met u overeenkomen staat zeer snel op uw rekening.

Huis verkopen aan opkoper verstandig?

Een huizenopkoper biedt in een aantal situaties een goede oplossing. Huizenopkopers schaffen woningen aan met het doel om deze met winst te verkopen. U ontvangt een minder hoog bedrag dan de marktwaarde. Maar waarom dan toch in zee gaan met een huisopkoper? De belangrijkste twee redenen voor onze klanten zijn de snelle afwikkeling en de vlotte uitbetaling.

Referenties huis op laten kopen

“Erg goed bedrijf met een fijne service”

Omdat ik een nieuwe baan aan de andere kant van Nederland kreeg, moest ik van snel mijn huis af. Doordat ik al heel veel moest regelen, was dit een grote extra belasting. Al die rompslomp, nieuwe woning zoeken, nieuwe opleiding voor mijn werk. Toen ben ik op internet gaan zoeken wat mijn opties waren en kwam ik bij directhuisverkopen.com uit. Ik moest de eerste drie weken na contact nog op en neer rijden, maar in de vierde week was het huis verkocht en alles geregeld. Top:)

Daniëlle Peeters

“Erfenis en dubbele lasten”

Door een erfenis zaten we plots met 2 huizen en dus dubbele lasten. We wilden zo snel mogelijk van het geërfde huis af om niet in de problemen te komen. Is het huis verkopen aan een opkoper verstandig? Zeker! Via een bevriend echtpaar kwamen wij in contact met directhuisverkopen.com. Zij vertelden ons dat dit een professionele, maar vooral betrouwbare huizenopkoper is. Na onze afspraak en onderhandelingen kwamen wij binnen een week tot een akkoord. Na een paar weken was alles afgehandeld. Onze ervaring is zeer prettig geweest. Dankzij de expert van directhuisverkopen.com hebben wij een mooi bedrag op onze spaarrekening.

Fam. de Klerk, Goes

“Huis op laten kopen door directhuisverkopen”

Hadden we het maar eerder gedaan! We hadden een nieuw huis dichter bij de kinderen en kleinkinderen gekocht en wilden van ons oude huis af. Op internet zijn veel huizenopkopers te vinden, maar uiteindelijk hebben we voor directhuisverkopen.com gekozen. De heer Coenders heeft ons duidelijk verteld wat zijn werkwijze is. Een duidelijk en eerlijk verhaal. Vervolgens is de woning getaxeerd en werd er een goed bod gedaan. Binnen twee weken was alles rond. We zijn erg tevreden over de snelle en goede service.

Toon en Marleen

“Super blij dat ons appartement is opgekocht”

Wij hebben ons appartement op laten kopen. Dit was het beste besluit en achteraf zijn we heel blij met deze keuze. Ik heb spijt dat we dit besluit niet eerder hebben genomen! We hadden een lastig jaar als gezin: gezondheidsproblemen, baan verloren en ook een sterfgeval. Een trieste en onzekere tijd en door teruglopende inkomsten liep het financieel ook in het honderd. Nu alles geregeld is, kunnen we met een schone lei beginnen. Wat zijn we blij dat alles zo snel is afgehandeld. Wij raden directhuisverkopen.com met een gerust hart aan bij onze familie en kennissen!

Hans, Utrecht

“Ander huis gekocht, maar oude huis niet verkocht”

We hadden een heel leuk nieuw huis gevonden. Wat waren wij blij! Helaas raakten wij ons oude woning maar niet kwijt. Na bijna twee jaar dubbele lasten besloten we op zoek te gaan naar een andere manier om ons huis te verkopen. Na wat speurwerk op Google vonden wij directhuisverkopen.com. Formulier ingevuld, afspraak ingepland en het oude huis laten taxeren. Een dag later ontvingen wij ons eerste bod. Na ons tegenbod zijn wij er samen uitgekomen. Geweldig hoe snel en professioneel alles geregeld is. Kortom, bedankt voor jullie hulp!

Fam. van der Wiel, Driebergen

“Niet kunnen verkopen via gewone makelaar”

Wij kregen helaas onze woning niet verkocht via onze reguliere makelaar. Via Google ben ik terecht gekomen bij directhuisverkopen.com. Wat ik het meest prettig vond, is het eerlijke advies en de snelle professionele afhandeling. Na ons bezoek bij de notaris stond het geld binnen een paar dagen op onze rekening!

Fam. de Jong, Breda

Snelle reactie

woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com.

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Verkoop uw woning met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis. U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio. Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com. Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.