U heeft een huis waar u snel vanaf wilt. Misschien gaat u emigreren of staat uw huis al een lange tijd te koop, maar is er nooit concrete interesse getoond. Het bezitten van een huis kost veel geld en deze kosten kunnen zich flink opstapelen als u blijft ploeteren met het aanbieden van uw woning via de traditionele makelaar. Een huis opkoper is in dat geval de oplossing om uw woning snel te verkopen tegen een reële prijs. Directhuisverkopen.com is een huis opkoper die een snelle verkoop van uw woning garandeert, ongeacht de reden voor verkoop.

1. Vul het online contactformulier in.

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Huis laten opkopen

Heeft u geen interesse in het organiseren van open huizen? Of heeft u in de afgelopen twee jaar slechts enkele geïnteresseerde kijkers over de vloer gehad, maar nooit een concreet bod ontvangen? Er komt een moment waarop u beslist dat het genoeg is geweest en u snel van uw woning af moet. Directhuisverkopen.com koopt uw huis op tegen 75% tot 85% van de woningwaarde. U bent direct van uw huis en alle onnodige kosten die u anders moet betalen af. Wij rekenen bovendien geen extra kosten, dus de courtage-, notaris- en makelaarskosten bespaart u ook. Heeft u een interessant huis waar u vanaf wilt of is grote haast geboden bij de verkoop? Dan kunnen wij de verkoop binnen een week regelen, inclusief de officiële afhandeling via de notaris. In de andere gevallen verstrekken we een garantiecertificaat van minstens 75% en gemiddeld 85% van de getaxeerde waarde. Dit certificaat verzekert u ervan dat uw huidig huis is verkocht.

Huis opkoper

Wanneer wij uw huis opkopen stellen wij ons transparant op. Wij zijn eerlijk en duidelijk over onze werkwijze en over uw situatie. Als u contact met ons heeft opgenomen laten wij binnen een werkdag van ons horen. Vervolgens sturen wij een makelaar naar uw huis die een gratis taxatie uitvoert. Wij kopen huizen in heel Nederland, het maakt ons dus niet uit waar uw huis gevestigd is. Binnen twee dagen ontvangt u ons bod. Kunt u zich niet in ons bod vinden? Dan heeft u de mogelijkheid om hierover met ons in gesprek te gaan. Wanneer we tot een akkoord komen, verstrekken wij het eerder genoemde garantiecertificaat. Directhuisverkopen.com is sinds 2004 actief in de vastgoedsector en staat bekend als een betrouwbare partner.

Waar dient u rekening mee te houden wanneer uw huis opgekocht wordt en wat zijn de stappen bij het opkopen? Hier vindt u alle antwoorden op deze vragen en andere die hiermee te maken hebben.
Z
Persoonlijk advies
Z
Snelle service
Z
Goed gevoel achteraf

Hoe wij te werk gaan

U kunt bij Directhuisverkopen.com precies zien welke de stappen bij het opkopen zijn. Door een formulier op de website in te vullen wordt er binnen 2 dagen contact met u opgenomen. Tijdens dit contact wordt er kosteloos en vrijblijvend een afspraak gemaakt om uw huis te taxeren. Directhuisverkopen.com doet vervolgens een aannemelijk bod op uw huis dat u kunt accepteren of weigeren. Wanneer u ervoor kiest het bod te accepteren wordt er een standaard procedure in gang gezet. U kunt dan binnen 1 week van uw huis af zijn. Deze procedure wordt natuurlijk eerst goed met u besproken.

De voordelen van het laten opkopen van uw huis

Wanneer u besluit uw huis direct te laten verkopen vallen er heel veel extra kosten voor uw weg. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de kosten van een makelaar of de kosten die u krijgt wanneer u reclame maakt voor uw huis. Ook heeft u geen dubbele lasten meer en zorgen over het huis. U kunt dus binnen 1 week helemaal klaar zijn en u hoeft er niet meer over na te denken. Dit is een reden waarom veel mensen kiezen om het huis op te laten kopen.

Als het huis te lang te koop staat is het alleen maar een dubbele kostenpost. Het geboden bod zal waarschijnlijk iets lager zijn dan dat waar de woning op getaxeerd is, maar u bent wel snel van uw huis af. Vaak is het zelfs gunstiger om snel uw huis te laten opkopen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een huis opkoper of heeft u een huis dat u liever gisteren dan vandaag kwijt bent. Directhuisverkopen.com neemt uw huis graag over, zonder bijkomende kosten en als het moet binnen een week. Onze klanten waarderen onze transparante werkwijze en snelle afhandeling van de verkoop. U hoeft uw huis niet verkoopklaar te maken en hoeft ook niet langer te vrezen dat u uw huis niet kwijtraakt. Wanneer we tot een akkoord zijn gekomen bent u verzekerd van het bedrag dat we overeen zijn gekomen. Heeft u vragen over onze dienst of wilt u contact opnemen om het opkopen van uw woning te bespreken? Vul dan het online contactformulier op onze website in, u ontvangt onze reactie binnen een werkdag.

Snelle reactie

woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com.

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Verkoop uw woning met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis. U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio. Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com. Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.