Huis onderhands verkopen | Directhuisverkopen.com

Huis onderhands verkopen

Soms bevindt u zich in een situatie waarin uw huis snel verkocht moet worden. Vaak is het prettig om een huis snel te verkopen, maar doet u dat alleen als u een marktconform bod ontvangt. Echter, niet iedere verkopende partij heeft een dergelijke sterke onderhandelpositie, vaak omdat de financiële noodzaak zeer hoog is. Denk aan plotselinge werkloosheid, waardoor u uw hypotheek niet langer kunt betalen, of u ligt in een scheiding. Uw huis onderhands verkopen kan dan soms meer opleveren dan de verkoop via een bankveiling. Natuurlijk wilt u dan wel samenwerken met een betrouwbare partij met een transparante werkwijze. Directhuisverkopen.com zorgt voor een vlotte afhandeling en rekent geen extra kosten.

Voordelen van huis onderhands verkopen

Bij Directhuisverkopen.com maken we het mogelijk om snel uw huis te verkopen. Nadat u contact met ons heeft opgenomen maken wij binnen een werkdag een afspraak om uw huis te laten taxeren. Deze taxatie is voor u helemaal gratis, wij rekenen namelijk geen extra kosten voor onze diensten, alles is bij ons bod inbegrepen. Wanneer de taxatie wordt uitgevoerd kunt u ter plekke vragen stellen aan de makelaar, bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. Binnen twee werkdagen na het bezoek van de makelaar brengen wij een eerste bod uit. Wij bieden tussen de 75 en 85 procent van de marktwaarde van het huis. Dit levert u over het algemeen meer op dan verkoop via een veiling. Daarnaast heeft het onderhands verkopen van uw huis via Directhuisverkopen.com nog een voordeel. Wij garanderen een snelle afhandeling, zodat u het geld snel binnen heeft en weer verder kunt met uw leven.

Vlotte afhandeling en zekerheid

We vinden het belangrijk om de onderhandse verkoop van uw huis vlot af te handelen. Wij begrijpen namelijk dat de verkoop van uw huis een nieuw begin symboliseert. Daar willen we u graag bij helpen. Met onze snelle en eerlijke werkwijze bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wanneer we tot een akkoord zijn gekomen heeft u de zekerheid dat we uw huis ook daadwerkelijk kopen. We verstrekken dan namelijk een garantiecertificaat waarmee u verzekerd bent van het overeengekomen bedrag. In de meeste gevallen ontvangt u dit bedrag binnen enkele weken op uw rekening. Heeft u echt haast bij de verkoop van uw huis en moet het geld zo snel mogelijk overgemaakt worden? Dan zorgen wij ervoor dat de verkoop binnen een week geregeld wordt.

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een huis die u snel verkocht wilt hebben? Bij Directhuisverkopen.com bent u aan het juiste adres. U bent bij ons verzekerd van een zeer snelle afhandeling en een professionele service. Uw huis levert meer op als u deze in verzorgde staat wordt opgeleverd. Het taxeren doen we ook graag in een opgeruimd huis. Zitten de plinten goed vast en is de tuin onderhouden? Dan bent u helemaal klaar voor een snelle verkoop. Neem contact op door het online contactformulier in te vullen, wij reageren binnen een werkdag.

Onze garanties

Sinds 2004 actief in vastgoed.

Wij kopen huizen in heel Nederland.

Geen bijkomende kosten.

Officiële afhandeling via de notaris.

Direct huis verkopen?
woning direct verkopen werkwijze huis opkopen Direct woning verkopen snel woning verkopen huis verkopen zonder makelaar