Verhuisgarantie bij Directhuisverkopen

Verhuisgarantie

Het kopen van een (nieuwbouw)woning is een spannende aangelegenheid. Kopers zijn vaak enorm opgewonden over het nieuw te betrekken huis. Maar die blijdschap wordt al snel getemperd door twijfel. Zoals onzekerheid over de verkoop van de huidige woning. Alles staat of valt namelijk met de financiering. Vooral de vraag of de huidige woning wel op tijd verkocht wordt. Want van twee hypotheken wordt niemand blij! Dubbele lasten kunnen zelfs leiden tot onoverkomelijke problemen.

1. Vul het online contactformulier in

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Regeling Verhuisgarantie

De Regeling Verhuisgarantie is een tegemoetkoming naar de woningbezitter. Dit werkt als ontlasting bij de aankoop van een nieuwe woning. Kopers van een (nieuwbouw)woning kunnen gebruik maken van de Regeling Verhuisgarantie. Daarmee bent u verzekerd van een tijdige verkoop van uw huidige woning. Zo bent u dus in één keer verlost van alle hoofdbrekens rond het verkopen van uw huidige woning. Geen zorgen te maken over dubbele woonlasten en hoge verkoopkosten.

Verkoopwaarde

De verkoopwaarde wordt vastgesteld op basis van de onderhandse verkoopwaarde. Deze vrij van huur en gebruik zoals blijkt uit het taxatierapport van de woning. Deze dient als basis voor de Regeling Verhuisgarantie. De taxatie wordt uitgevoerd door een onafhankelijk taxateur.

Geen verkoopverplichting

De verkoopgarantie is uitdrukkelijk géén verkoopverplichting. U kunt uw huidige woning op elk moment aan een ander verkopen. Dit geldt tot aan het moment dat u gebruik wilt maken van de verkoopgarantie. Snelhuisverkopen is dan verplicht om uw woning af te nemen.

Garantiecerticaat

Wij verstrekken een garantiecertificaat met een gemiddelde van 85% van de getaxeerde waarde. Hierbij is minimaal 75% van de getaxeerde waarde gegarandeerd. Dit garantiecertificaat verzekert u ervan dat uw huidige woning verkocht is. Wel zo’n prettig idee!

Verkoop uit noodzaak

Tevens kan de Regeling Verhuisgarantie een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld wanneer men zich genoodzaakt ziet de huidige woning op zeer korte termijn tegen een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Redenen hiervoor kunnen zijn:

  • De woning staat al lange tijd te koop
  • dreigende executieverkoop (gemiddelde opbrengst 63% van de marktwaarde)
  • dubbele woonlasten
  • echtscheiding
  • ziekte
  • werkloosheid
  • woning verkregen uit erfenis enz.

Marktwaarde

Om dit op een eerlijke manier te realiseren wordt de marktwaarde van de woning op een transparante manier vastgesteld. Tevens biedt de Regeling Verhuisgarantie 2 opties:

  1. Directe verkoop aan Snelhuisverkopen
  2. Verkoop met garantiecertificaat en winstdeling

Zekerheid

De Regeling Verhuisgarantie biedt kopers van een (nieuwbouw)woning te allen tijde de zekerheid dat ze niet worden geconfronteerd met dubbele lasten. Bovendien hebben ze de garantie van een minimale verkoopwaarde van de huidige woning. Bij aankoop van de nieuwe woning kan de huidige woning op ieder moment worden verkocht aan Directhuisverkopen.com. En dat tegen een vooraf overeengekomen prijs.

Directhuisverkopen vs makelaar

Waarom zou u uw huis laten opkopen door directhuisverkopen.com? U kunt immers uw woning ook via de makelaar of eventueel zelf verkopen.

Waarom wij uw huis kopen?

Hieronder een aantal redenen.

– Sinds 2004 actief in de vastgoedsector.
– Zeer snelle betaling voor uw woning.
– Betrouwbare en goede naam.
– Snelle en professionele service.
– Geen bijkomende kosten zoals advertentiekosten, makelaarskosten, courtage.

Ons bod

Houdt rekening met een gemiddeld bod tussen de 75% en 85% van de marktwaarde van uw woning. Uw huis snel laten opkopen? Neem dan nu contact op met ons en ontvang een eerlijk bod op uw woning.

Snelle reactie

Woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Uw huis snel verkopen met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.