Huis gegarandeerd verkopen | Directhuisverkopen.com

Huis gegarandeerd verkopen

Bestaat er zoiets als gegarandeerd een huis verkopen? Kan ook een minder aantrekkelijk huis verkocht worden voor een redelijke prijs? Het korte antwoord is: ja. Het uitgebreide antwoord leest u hieronder. Want via Directhuisverkopen.com kunt u uw huis gegarandeerd verkopen. Het is namelijk niet de vraag of we interesse in uw huis hebben, maar hoeveel we voor uw huis willen bieden. Sinds 2004 kopen wij huizen in heel Nederland op en verkopen deze vervolgens met winst door. Krijgt u uw huis niet verkocht via de traditionele markt, of moet u snel van uw huis af? Binnen een week kan de verkoop geregeld zijn. Wij staan bekend als een betrouwbare partner in de vastgoedsector dankzij onze transparante werkwijze.

Uw huis gegarandeerd verkopen doet u zo

Bij Directhuisverkopen.com maken we het dus mogelijk om uw huis gegarandeerd en snel te verkopen. Heeft u een huis en wilt u deze snel verkocht hebben? Neem contact met ons op en wij geven u binnen een werkdag een reactie om een afspraak te maken voor een taxatie. De taxateur bepaalt de marktwaarde van de woning en binnen twee werkdagen brengen wij een bod uit op uw huis. Gaat u akkoord? Dan ontvangt u een garantiecertificaat van ons. Zo bent u verzekerd van het bedrag dat we overeengekomen zijn. Binnen een week is de verkoop geregeld en binnen enkele weken ontvangt u het bedrag op uw rekening. Uw huis gegarandeerd verkopen gaat veilig en vlot met Directhuisverkopen.com.

Eerlijk en transparant

Over onze werkwijze doen wij niet geheimzinnig. Wij bieden tussen de 75 en 85 procent van de marktwaarde. Dat lijkt misschien geen goede deal, maar in de praktijk ligt dit een stuk genuanceerder. Uw huis gegarandeerd verkopen komt namelijk met een prijs. Wij brengen geen extra kosten in rekening, dat is wel zo prettig. U hoeft uw huis niet verkoopklaar te maken, al stelt de taxateur het wel op prijs als het huis opgeruimd is. Moet u het geld snel op uw rekening hebben? In dergelijke gevallen zorgen we ervoor dat de verkoop binnen een week geregeld is en de betaling meteen wordt afgehandeld.

Neem contact met ons op

Wilt u uw huis gegarandeerd verkopen? Directhuisverkopen.com maakt dit mogelijk. Onze werkwijze is duidelijk, omdat we weten dat u niet van verrassingen houdt. Zorg ervoor dat uw huis zo verzorgd als mogelijk is wanneer de taxateur langskomt. De prijs hangt af van de staat van het huis en de tuin. Heeft u vragen over onze diensten? U kunt ons altijd mailen, we voorzien u graag van advies. Meld uw huis aan door het online contactformulier in te vullen, u hoort binnen een werkdag van ons.

Onze garanties

Sinds 2004 actief in vastgoed.

Wij kopen huizen in heel Nederland.

Geen bijkomende kosten.

Officiële afhandeling via de notaris.

Direct huis verkopen?
woning direct verkopen werkwijze huis opkopen Direct woning verkopen snel woning verkopen huis verkopen zonder makelaar