Hoe wordt deurbeslag onderhouden? • directhuisverkopen.com

  • Hoe wordt deurbeslag onderhouden?
   • Blog / By Direct huis verkopen / Geen reacties / 226 Lezers

   Deur-en raambekleding kan worden verkregen in vele verschillende variëteiten. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en het milieu, u kiezen uit vele opties. Het venster en de deur massa, die u uiteindelijk zal kiezen, hangt af van slijtage en kan worden beschadigd door oppervlaktebehandelingen. Afhankelijk van het gebruik, de gebruiksfrequentie en de gebruikersomgeving van het product, kan schade aan de oppervlaktebehandeling optreden en is het resultaat vaak corrosie.

   Deze schade is vaak het gevolg van dagelijkse activiteiten zoals belangrijke bossen, spijkers, ringen etc. degenen die zand of langs de oppervlakte van het product slaan. Gelijkaardig aan schade aan het handvat of handvat van een auto portier. Voor meer informatie over hoe deurbeslag te beschermen kan je dit artikel eens lezen. De externe omgeving beïnvloedt ook de oppervlaktebehandeling van een product. Denk aan kustgebieden, industrie, strodaken of spoorwegen. Lichaamsverzorging producten, reinigingsmiddelen of zweet kan ook invloed hebben op het oppervlak.

   Hoewel veel van onze producten worden beschouwd als grondstoffen, raden wij aan:

   • Gebruik nooit harde reinigingsmiddelen.
   • Gebruik nooit schuurmiddelen.
   • In het geval van slijpen en schilderen, verwijder de fittingen op elk gewenst moment en opnieuw te installeren enkele dagen na het genezen van de verf. (doe dit met schone handen!)
   • Voor het schilderen en andere werken met agressieve (lijm) media, het elimineren van het deeg en het traceren van het na een paar dagen. Houd het deeg niet in dezelfde ruimte waar de baan wordt uitgevoerd.

   Om onbeweeglijk te blijven wanneer het kiezen van uw houten venster of deur: het hout is een natuurlijk product en sommige types (zelfs hout) neigen om een agressieve substantie te verlaten zodra de oppervlakte met behulp van hulpmiddelen geperforeerd is. De afwerking van uw deeg wordt vaak niet gewassen en zal worden beïnvloed. Als u dit hout moet bewerken, moet u laat het hout ‘ bloeden ‘ en vervolgens een of meer ondoorzichtige lagen verf.

   Neem beschermende maatregelen zoals het zetten van de Deurstop.

   Behoud van de zwarte deur mix

   Deze deur of raam is voorzien van een zwarte coating. Voor onderhoud raden wij aan om het productregel matig te nemen met een zachte, mogelijk vochtige doek. Afhankelijk van de situatie, het zwarte oppervlak kan lichter worden in de tijd. Het toepassen van een dun laagje witte wax of zuur-vrije vaseline sterk verwijdert dit effect. Deze producten hebben een 10-jaar garantie op functionaliteit. Dit betekent dat u een garantie op de bewegende delen van het product.

   About thr author : Direct huis verkopen