Executieveiling huis

Dreigt uw huis via een executieveiling verkocht te moeten worden? Dan is de kans aanwezig dat u minder geld voor uw huis vangt dan u zou willen. Wanneer u verwacht dat een schuldeiser de openstaande schuld wil terugvorderen middels een executieveiling, kunt u bij Directhuisverkopen.com terecht voor een oplossing. Wij kopen uw huis op voor 80 tot 85% van de marktwaarde. De verkoop regelen we binnen enkele dagen en in situaties waarin haast geboden is, staat het geld binnen een of twee weken al op uw rekening. Benieuwd of wij u ook kunnen helpen met het voorkomen van een executieveiling voor uw woning? Meld uw huis dan aan via onze website.

1. Vul het online contactformulier in.

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Executieveiling huis voorkomen

Wanneer uw huis mogelijk via een executieveiling verkocht wordt, is uw situatie waarschijnlijk precair. Welke redenen ook ten grondslag aan uw financiële situatie liggen; wanneer een executieveiling voor het huis dreigt, is een snelle actie noodzakelijk. Gelukkig krijgt u via Directhuisverkopen.com binnen enkele dagen duidelijkheid over het bedrag dat u van ons kunt ontvangen. U bent dan niet afhankelijk van biedingen op de executieveiling en kunt zelf de afweging maken of ons bod aan uw wensen voldoet. Accepteert u ons bod? Dan heeft u het geld binnen enkele weken op uw rekening staan, kunt u (een deel) van uw schulden direct afbetalen en is de executieveiling van uw huis voorkomen.

Transparante werkwijze

Directhuisverkopen.com doet wat u van ons zou verwachten; het snel opkopen van woningen. Meld uw huis aan via onze website en wij reageren binnen een dag om een afspraak te maken voor een taxatie. Na de taxatie brengen wij een bod uit tussen de 80% en 85% van de marktwaarde van uw woning. Dit alles vind binnen enkele dagen plaats. U heeft geen gedoe met de verkoop en ontvangt het geld op zeer korte termijn op uw rekening. U bent geen kosten kwijt aan een makelaar of notaris, wij nemen de onkosten voor onze rekening.

Meld uw huis direct aan

Wilt u de verkoop van uw huis via een executieveiling voorkomen? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio. Meld uw huis online aan. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Snelle reactie

Woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Verkoop uw woning met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.