Executieveiling huis voorkomen

Dreigt uw huis via een executieveiling verkocht te moeten worden? Dan is de kans aanwezig dat u minder geld voor uw huis vangt dan u zou willen. Wanneer u verwacht dat een schuldeiser de openstaande schuld wil terugvorderen middels een executieveiling, kunt u bij Directhuisverkopen.com terecht voor een oplossing. Wij kopen uw huis op voor 80 tot 85% van de marktwaarde. De verkoop regelen we binnen enkele dagen en in situaties waarin haast geboden is, staat het geld binnen een of twee weken al op uw rekening. Benieuwd of wij u ook kunnen helpen met het voorkomen van een executieveiling voor uw woning? Meld uw huis dan aan via onze website. We brengen het proces direct op gang en u ontvangt binnen 24 uur reactie vanuit onze kant.

1. Vul het online contactformulier in

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Executieveiling huis voorkomen

Wanneer uw huis mogelijk via een executieveiling verkocht wordt, is uw situatie waarschijnlijk precair. Welke redenen ook ten grondslag aan uw financiële situatie liggen; wanneer een executieveiling voor het huis dreigt, is een snelle actie noodzakelijk. Gelukkig krijgt u via Directhuisverkopen.com binnen enkele dagen duidelijkheid over het bedrag dat u van ons kunt ontvangen. U bent dan niet afhankelijk van biedingen op de executieveiling en kunt zelf de afweging maken of ons bod aan uw wensen voldoet. Accepteert u ons bod? Dan heeft u het geld binnen enkele weken op uw rekening staan, kunt u (een deel) van uw schulden direct afbetalen en is de executieveiling van uw huis voorkomen.

Meer weten over het voorkomen van een executieveiling van uw huis?

Hoe werkt een executieveiling een wat is het precies?

Bij een executieveiling van een huis wordt u gedwongen uw huis te verkopen. Wanneer u de hypotheeklasten niet langer kunt betalen is de executieveiling een van de middelen die de bank kan inzetten om geld van u te ontvangen. De bank kan hierop overgaan zonder tussenkomst van de rechter. Bij een executieveiling worden huizen doorgaans voor tientallen procenten minder verkocht dan met reguliere verkoop. De opbrengst van de executieveiling van uw huis wordt door de bank gebruikt om uw hypotheek (deels) af te betalen.

Een executieveiling bestaat uit twee fases. In de eerste fase wordt de prijs per opbod vastgesteld. De hoogste bieder is in principe de koper van het huis. In de tweede fase gaat men afmijnen. De veilingmeester begint af te tellen vanaf een bedrag dat ruim boven het hoogste bod in de eerste fase ligt. De persoon die als eerste ‘mijn’ roept mag het huis kopen voor het laatst genoemde bedrag. Wordt er geen ‘mijn’ geroepen? Dan gaat het huis naar de hoogste bieder uit de eerste fase van de executieveiling.

Hoe kan ik de executieverkoop van mijn woning voorkomen?

Door een executieverkoop van uw woning te voorkomen, houdt u controle over de verkoop van uw huis. U bent niet overgeleverd aan het hoogste bod tijdens de veiling, maar beslist zelf of u akkoord gaat met een eventueel bod. Wanneer u de executieverkoop van uw huis wilt voorkomen, kunt u kiezen voor het verkopen aan een vastgoed makelaar, zoals Directhuisverkopen.com. Wij bieden 80 tot 85% van de marktwaarde van uw huis en regelen de verkoop binnen enkele dagen of weken na uw akkoord. Het bedrag dat wij bieden ligt doorgaans hoger dan de biedingen op een executieveiling.

Wanneer komt een executieverkoop van een huis voor?

De executieverkoop van een huis komt voor wanneer er sprake is van een betalingsachterstand bij de bank. Wanneer u de hypotheeklasten niet kunt betalen, kan de bank ervoor kiezen om uw huis te verkopen op een executieveiling. De executieverkoop is echter wel een van de laatste middelen die een bank kan inzetten. Uw bank zal altijd eerst met u op zoek gaan naar oplossingen, zoals een betalingsregeling. Wanneer er geen passende oplossing gevonden wordt, kan de bank voor de executieverkoop kiezen. Hier heeft uw bank geen goedkeuring van de rechter voor nodig.

Transparante werkwijze

Directhuisverkopen.com doet wat u van ons zou verwachten; het snel opkopen van woningen. Meld uw huis aan via onze website en wij reageren binnen een dag om een afspraak te maken voor een taxatie. Na de taxatie brengen wij een bod uit tussen de 80% en 85% van de marktwaarde van uw woning. Dit alles vind binnen enkele dagen plaats. U heeft geen gedoe met de verkoop en ontvangt het geld op zeer korte termijn op uw rekening. U bent geen kosten kwijt aan een makelaar of notaris, wij nemen de onkosten voor onze rekening. Dat maakt het verkopen van uw huis aan Directhuisverkopen.com heel eenvoudig en een prettige ervaring. U hoeft zich niet langer druk te maken over het voorkomen van de executieveiling voor uw huis en kunt weer vooruit kijken. U ontvangt een garantiecertificaat van ons na het sluiten van de deal, zodat u er zeker van bent dat u het geld op uw rekening ontvangt. Dit duurt doorgaans enkele weken, maar kan ook versneld worden wanneer dit gewenst is.

Sinds 2004 zijn wij al actief in de vastgoedsector waar we bekend staan als een betrouwbare partner. We kopen huizen in heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. We zoeken graag samen met u naar een passende oplossing voor uw situatie. Op deze manier hebben we al veel klanten blij weten te maken met een gunstige deal.

Opbrengst executieveiling huis

Wanneer uw huis via een executieveiling verkocht wordt, gaat de opbrengst naar de bank. Zij gebruiken de opbrengst van de executieveiling van uw huis om uw openstaande hypotheek af te betalen. Wanneer de opbrengst lager is dan uw hypotheek blijft u met een hypotheekschuld en zonder huis achter. Door uw huis snel te verkopen via Directhuisverkopen.com houdt u de controle over uw situatie. Wij bieden 80 tot 85% van de marktwaarde. U kunt de opbrengst inzetten om een deel van de hypotheek af te betalen en de executieveiling af te wenden. 

Meld uw huis direct aan

Wilt u de verkoop van uw huis via een executieveiling voorkomen? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio. Meld uw huis online aan. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Snelle reactie

Woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Uw huis snel verkopen met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.