Huis met aflossingsvrije hypotheek erven en verkopen

Direct een bod op uw huis!

Het erven van een huis is in de meeste gevallen financieel aantrekkelijk. Een eventuele hypotheek op het huis kan er echter voor zorgen dat er toch meer haken en ogen aan de erfenis zitten dan u misschien verwacht. Een huis met aflossingsvrije hypotheek erven is hier een goed voorbeeld van. Bij een huis met aflossingsvrije hypotheek wordt er alleen rente betaald en niet verplicht afgelost. Wanneer u een huis met aflossingsvrije hypotheek erft en wilt verkopen, heeft u recht op de actuele marktwaarde minus de hoogte van de schuld bij de hypotheekverstrekker.

1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

Huis erven met aflossingsvrije hypotheek

Een woning met een aflossingsvrije hypotheek geërfd? Of bezitten uw ouders een huis met een aflossingsvrije lening? Aan een aflossingsvrije hypotheek erven, hangen vaak consequenties. Uiteraard wilt u de financiële en fiscale gevolgen goed in kaart brengen.

U erft een woning met een aflossingsvrije hypotheek. Dit houdt in dat de schuld op het huis niet werd afgelost. De rente werd wel iedere maand betaald.  Na een periode van 20 tot 30 jaar dient het resterende hypotheekbedrag betaald te worden. Als u geen financiële middelen heeft om deze eindafrekening te betalen, is een snelle verkoop van de woning een perfecte oplossing. De hypotheekverstrekker eist de openstaande schuld op en alles wat overblijft is voor u en eventuele andere erfgenamen.

Direct een bod op uw huis!

Meer weten over een huis met aflossingsvrije hypotheek erven en verkopen

Wat gebeurt er met een aflossingsvrije hypotheek als je overlijdt?

Nadat u komt te overlijden erven uw nabestaanden de schuld in uw aflossingsvrije hypotheek. Heeft u een overlijdensrisicoverzekering? Dan krijgen uw nabestaanden een uitkering, waarmee ze de schuld (deels) kunnen afbetalen. Is er nog sprake van een restschuld? Dan nemen uw erven de vaste lasten van uw over.

Snel achter de waarde van de woning komen

Wanneer u een huis met aflossingsvrije hypotheek gaat erven en verkopen, dient u eerst de waarde van het huis te bepalen. Dat  kan bijvoorbeeld dienen om de hoogte van uw erfdeel te bepalen in het geval er meerdere erfgenamen zijn. Soms staat in een testament hoe de waarde van een woning moet worden bepaald. De waarde van de woning kan bepaald worden door middel van een taxatie. De waarde van het huis kan afwijken van de WOZ-waarde die u opgeeft bij de erfbelasting.

Huis met aflossingsvrije hypotheek erven en verkopen via Directhuisverkopen.com

Met Directhuisverkopen.com kunt u de woning die u heeft geërfd snel verkopen zonder bijkomende kosten. Wij komen met u een bedrag overeen en zorgen ervoor dat dit zeer snel op uw rekening staat. U bent bij ons gegarandeerd van een officiële afhandeling via de notaris. Wij voorzien u van eerlijk en professioneel advies en komen graag samen met u tot een overeenkomst. Wilt u een huis met aflossingsvrije hypotheek erven en verkopen? Neem online contact met ons op, waarna wij binnen een werkdag van ons laten horen. Onze makelaar voert een gratis taxatie uit en binnen twee dagen ontvangt u ons bod. Wij brengen een bod uit tussen de 75% en 85% van de marktwaarde van uw huis. In sommige gevallen is dit voor u voordeliger, omdat u dan geen vaste lasten meer heeft en wij bovendien ook geen courtage-, makelaars- en notariskosten rekenen.

Verkoop uw huis binnen een paar weken

Gaat u een huis met aflossingsvrije hypotheek erven en wilt u deze zo snel mogelijk verkopen? Directhuisverkopen.com regelt de verkoop door snel te betalen en een professionele service te leveren tijdens het verkooptraject. Haal meer uit uw woning door deze zo verzorgd mogelijk op te leveren. Vul het online contactformulier in, zodat wij binnen een werkdag contact met u op kunnen nemen.

Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Website door Webbedrijf

homeenvelopephone-handsetcrossmenu