Wat geeft een opkoper voor uw huis?

Direct een bod op uw huis!
1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

U wilt uw huis snel verkopen en overweegt uw huis aan een opkoper te verkopen, maar vraagt zich af wat een opkoper voor uw huis geeft? Een logische vraag, want een huis verkopen is een bijzondere ervaring en u wilt uiteraard een redelijk bedrag voor uw woning ontvangen. Aan de andere kant begrijpt u ook dat een opkoper nooit het volle pond zal betalen, omdat een opkoper zijn winst uit de marges haalt. Uw huis verkopen aan een opkoper doet u dus alleen als er sprake is van een bijzondere situatie die u dwingt om uw woning zo snel mogelijk van de hand te doen. Maar wat geeft een opkoper dan eigenlijk voor uw huis?

Dit is wat een opkoper voor uw huis geeft

De werkwijze van een opkoper is redelijk simpel. Ze kopen huizen of andere vormen van vastgoed op voor onder de marktwaarde om deze vervolgens door te verkopen voor een bedrag dat dichter bij of zelfs boven de marktwaarde ligt. Dit kan alleen als de verkopende partij snel van het huis af moet en de verkoop uitstellen geen mogelijkheid is. Een opkoper zal zijn best doen om een prijs te bepalen die laag genoeg is om een winstgevende marge op te leveren, maar niet te laag omdat dit zelden interessant is voor de verkopende partij. In de praktijk zal het neerkomen op een bedrag van ongeveer 75 tot 85% van de marktwaarde van een huis. Hier ligt de sweetspot waar de verkopende partij een redelijk bedrag ontvangt en er genoeg ruimte voor de opkoper overblijft om winst te maken.

Hoe gaat een opkoper te werk?

Een opkoper koopt de woning op van een eigenaar die snel geld nodig heeft. Door ongeveer driekwart van de marktwaarde te bieden laat de opkoper 25% van de waarde liggen om winst te maken. De prijs hangt dus voornamelijk van de marktwaarde af. De situatie van de verkopende partij kan hierbij ook een rol spelen. Hoe eerder u van het huis af moet, hoe lager het bod zal zijn. Is het huis in goede staat en laat u deze netjes achter? Dan zal het bedrag dat u ontvangt ook hoger zijn.

Uw woning verkopen? Neem contact op

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis. U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio. Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com. Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.

Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Website door Webbedrijf

homeenvelopephone-handsetcrossmenu