Stappenplan huis verkopen zonder makelaar

Direct een bod op uw huis!
1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

Veel mensen associëren huizen verkopen met een makelaar. Dit is niet heel vreemd: bij de meeste verkopen is een makelaar betrokken. We weten haast niet anders dan dat een makelaar cruciaal is bij het verkopen van uw huis. Dat hoeft echter helemaal niet zo te zijn. Hoewel een makelaar echt wel zijn toegevoegde waarde heeft, is het ook weer een extra kostenpost voor zaken die u ook goed zelf kunt regelen. Gelukkig is het verkopen van uw huis niet zo een grote uitdaging als u op voorhand zou denken. Bij Directhuisverkopen.com bent u verzekerd van een snelle verkoop zonder tussenkomst van een makelaar. Hoe wij dit doen? Dat leest u in ons stappenplan voor het verkopen van een huis zonder makelaar.

Stappenplan huis verkopen zonder makelaar

Wanneer u besluit om uw huis te verkopen zonder makelaar, bent u natuurlijk niet verplicht om dit volgens de onderstaande stappen te doen. Door uw huis zelf te verkopen kunt u juist optimaal profiteren van de vrijheid die u krijgt om dingen op uw manier te doen. Wilt u uw huis snel verkopen zonder gedoe, omdat u snel geld nodig heeft of een huis heeft geërfd? Dan kunt u uw huis verkopen via Directhuisverkopen.com volgens een paar simpele stappen.

Stap 1. Uw huis aanmelden

Meld uw huis aan via ons online contactformulier. Hier vragen we om enkele belangrijke gegevens, zoals uw contactgegevens, het adres van het huis dat u wilt verkopen, de hoogte van de resterende hypotheek en we willen weten of de woning al in de verkoop staat. Na het invullen van de gegevens verzend u uw aanvraag met een druk op de knop. Binnen een werkdag krijgt u van ons reactie.

Stap 2. Afspraak maken voor taxatie

Wanneer wij contact met u opnemen laten we u direct weten of we geïnteresseerd zijn in uw woning of niet. Als dit wel het geval is maken we direct een afspraak om uw huis te laten taxeren.

Stap 3. Gratis taxatie

We sturen een makelaar uw kant op die uw woning komt taxeren op het afgesproken tijdstip. Deze kosten van deze taxatie nemen wij voor onze rekening. We delen de resultaten van de taxatie uiteraard met u.

Stap 4. Bod ontvangen

Wanneer we na de taxatie een prijs hebben bepaald, brengen we een bod uit. Gaat u akkoord met dit bod? Dan voorzien we u van een garantiecertificaat. U bent nu zeker van het overeengekomen bedrag.

Stap 5. Verkoop afronden

Uiteraard dient de verkoop nog te worden afgerond bij de notaris. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is, zodat u alleen nog een handtekening hoef te zetten. De verkoop is nu helemaal rond en u ontvangt het geld op uw rekening.

Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Website door Webbedrijf

homeenvelopephone-handsetcrossmenu