Raad van State: Regels eigen woning zijn te moeilijk

Direct een bod op uw huis!
1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

De regels voor woningeigenaren moeten veranderd worden. Ze zijn zo ingewikkeld geworden, dat zelfs bij normale situaties zoals een verhuizing al deskundigen moeten worden ingeschakeld.
Het kabinet-Rutte III wil van de Wet Hillen af. Daarin wordt geregeld dat woningbezitters die hun hypotheek (bijna) hebben afgelost, een belastingvoordeel krijgen. Bij nieuwe hypotheken ben je immers verplicht om af te lossen, als je de rente van de lening wil aftrekken.
De Raad van State snapt dat het kabinet de wet wil afbouwen, maar zegt ook dat er nu teveel regels voor woningbezitters. De huidige eigenwoningregeling, waaronder de hypotheekrenteaftrek, is zo moeilijk geworden dat in veel voorkomende situaties (bijvoorbeeld verhuizing, verblijf in het buitenland of verbreking van relaties) een deskundige moet worden ingeschakeld. Daarom moet de wet worden veranderd.

regels woning
regels woning
Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Website door Webbedrijf

homeenvelopephone-handsetcrossmenu