Huizenkoper de dupe van naderend verbod op gasaansluiting

Direct een bod op uw huis!
1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

NVB wil snel verbod op gasaansluiting bij nieuwbouw

Huizenkopers zijn de klos als volgend jaar wordt verboden huizen te bouwen met gasaansluiting. De bestaande ontwerpen voor nieuwbouw zijn nog niet geschikt voor gasloze alternatieven voor de cv-ketel, zegt Vereniging Eigen Huis (VEH). Als je in dat soort huizen moderne verwarmingssystemen aanlegt, zorgt dat voor problemen.

De belangenvereniging reageert op een voorstel van NVB-Bouw. De organisatie voor bouwondernemers deed een oproep om gasaansluitingen bij nieuwbouw volgend jaar te verbieden. “Wij kijken daar anders tegenaan”, laat de la Porte weten. De bouwsector werkt volgens hem vaak met “traditionele” concepten, die in de loop van jaren zijn uitgedacht. Als je in dat soort huizen moderne verwarmingssystemen aanlegt, zorgt dat voor problemen. “Natuurlijk is de energietransitie belangrijk, maar wij vinden dat je de consument niet mag opzadelen met problemen die ontstaan als je te gehaast overstapt op een nieuw systeem”, aldus De la Porte.

NVB-Bouw ziet de overstap op gasvrije woningen juist met vertrouwen tegemoet. Veel bouwondernemers leveren tegenwoordig huizen zonder gasaansluiting op, zei voorzitter Piet Adema. Als het verbod voor iedereen geld dan gelden voor iedereen dezelfde voorwaar5den, betoogde Adema. De overheid schaft de verplichting om nieuwbouwwoningen op het gasnet aan te sluiten in juli 2018 af. Per gemeente dreigen er nu andere regels te komen, aldus Adema.

verbod gasaansluiting
verbod gasaansluiting
Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Website door Webbedrijf

homeenvelopephone-handsetcrossmenu