Huis verkopen zonder makelaar tips

Direct een bod op uw huis!
1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

Wilt u uw huis verkopen, maar doet u dit liever zonder tussenkomst van een makelaar? Dat is geen enkel probleem. Als u weet wat u te wachten staat en wanneer u sterk in uw schoenen staat kan u de verkoop van uw huis prima zelf regelen. Dat betekent niet dat altijd gemakkelijk is om alles zelf te regelen. Maar met een beetje hulp vanuit onze kant, hopen we u aardig op de weg te helpen. In dit blog leest u meer over het verkopen van een huis zonder makelaar en vindt u enkele tips die de verkoop ten goede komen.

Waarom u geen makelaar nodig heeft voor de verkoop van uw huis

Het inschakelen van een makelaar heeft vooral met gemak te maken. Een makelaar weet precies wat er geregeld moet worden en zorgt ervoor dat het geregeld wordt. Tenminste, dat is de bedoeling. Wanneer u uw huis gaat verkopen zonder makelaar komt al het regelwerk op uw eigen bord terecht. Heeft u hier de tijd en energie voor? Dan kunt u dit prima zelf doen. Op internet vindt u genoeg informatie om het hele verkooptraject door te komen zonder de hulp van een makelaar in te hoeven schakelen. Door uw huis te verkopen zonder makelaar heeft u de volledige controle over de verkoop. Wel zo prettig. Zorg er wel voor dat u stevig in de schoenen staat. Tijdens de onderhandelingen kan de makelaar van de kopende partij proberen een loopje met u te nemen. Zorg dat u goed voorbereid bent en alle relevante documenten heeft opgevraagd, zodat u overal antwoord op heeft.

Waar moet ik op letten?

Het verkopen van een huis is niet iets vanzelfsprekends. U moet ten eerste zorgen voor voldoende exposure. Hoe komen geïnteresseerden bij uw woning terecht? Ook zonder makelaar kunt u gebruik maken van Funda.nl. Hier zijn wel kosten aan verbonden, maar deze vallen in het niet als u het vergelijkt met de kosten van een makelaar. Laat een taxatie uitvoeren om de waarde te bepalen. Bekijk vergelijkbare huizen om te zien wat op dit moment een logische vraagprijs voor uw huis zou kunnen zijn. Bedenk wel dat ieder huis en iedere omgeving anders is, zorg voor goede argumenten om uw vraagprijs te onderbouwen. Afhankelijk van de haast die is geboden kunt u een hoge of lagere vraagprijs hanteren. Hoog beginnen en langzaam afvlakken is de beste optie, maar er kan dan wel veel tijd verstrijken zonder interesse.

Uw huis snel verkopen

Heeft u echt haast bij het verkopen van uw huis? Dan kunt u uw huis ook prima zonder makelaar verkopen. Directhuisverkopen.com biedt de mogelijkheid om uw huis binnen enkele weken te verkopen. Moet u snel van uw huis af en bent u benieuwd naar de snelste manier om uw huis zonder makelaar te verkopen? Meld uw woning aan en ontvang binnen een werkdag een reactie.

Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Website door Webbedrijf

homeenvelopephone-handsetcrossmenu