Huis verkocht, koper trekt zich terug

Direct een bod op uw huis!
1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

Niets is zeker in het leven. Zo kan het gebeuren dat je denkt dat je je huis verkocht hebt maar dat de koper zich terug trekt. Als je geen haast hebt met de verkoop van je huis is er natuurlijk niet zo’n man overboord maar als je in een scheiding verwikkeld bent, of niet met dubbele woonlasten wilt komen te zitten wordt het een heel ander verhaal. Gelukkig zijn er manieren om alsnog snel je huis te verkopen, ook als de koper zich terugtrekt.

De koper trekt zich terug binnen de wettelijke bedenktijd

De koper van je huis heeft volgens de wet drie dagen bedenktijd. Bovendien is het mogelijk om in het koopcontract een langere bedenktijd af te spreken. Binnen deze bedenktijd kan de koper zonder opgaaf van reden af zien van de koop, zonder dat dit gevolgen heeft. Op de dag dat de koper een afschrift krijgt van het getekende koopcontract gaat deze wettelijke bedenktijd in. Van de drie dagen bedenktijd moeten er wel tenminste twee werkdagen zijn.

De koper doet een beroep op de ontbindende voorwaarden

In het koopcontract kunnen verschillende ontbindende voorwaarden worden opgenomen. Het is wel altijd slim om aan die voorwaarden een termijn te verbinden; bijvoorbeeld één maand voor het regelen van de financiering. Andere ontbindende voorwaarden kunnen bijvoorbeeld zijn het verkopen van de huidige woning, de bouwtechnische keuring of het verkrijgen van een huisvestingsvergunning. Binnen de in het koopcontract gestelde termijn kan de koper op basis van de daarin opgenomen ontbindende voorwaarden afzien van de koop.

De woning alsnog snel verkopen

Hoewel het in de praktijk relatief weinig voorkomt dat een koper afziet van de koop en zich terugtrekt is het toch uitermate vervelend en stress vol als uitgerekend jij degene bent die dit overkomt. Zeker als je, zoals eerder aangegeven, in een situatie zit waarin je het huis liever kwijt dan rijk bent. Gelukkig is er een mogelijkheid om de woning alsnog snel te verkopen. Dit is waar Directhuisverkopen in het spel komt. Zodra je je intentie bij Directhuisverkopen.nl kenbaar heeft gemaakt, wordt er een relatief eenvoudige procedure opgestart.

Schakel Directhuisverkopen.com in

Om te beginnen zal een makelaar een taxatie uitvoeren. Aan de hand van deze taxatie ontvang je binnen 2 dagen een bod dat tussen de 75% en 85% van de marktwaarde van het huis zal liggen. Hiermee ben je direct vrijgesteld van de vaste lasten en worden er geen makelaars- courtage-, en/of notariskosten in rekening gebracht wat natuurlijk zeer gunstig is. Indien je besluit om akkoord te gaan met dit ontvang je een garantiecertificaat. Dit certificaat garandeert de verkoop van je woning voor het overeengekomen bedrag. 

Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Website door Webbedrijf

homeenvelopephone-handsetcrossmenu