Huis nu verkopen of wachten?

Direct een bod op uw huis!
1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

Als huiseigenaar kun je in deze onzekere tijden voor een dilemma komen te staan: huis nu verkopen of wachten? Het is een veelgestelde vraag en helaas is hier er geen eenduidig antwoord op te geven. Waar er tot voor kort op de huizenmarkt geen wolkje aan de lucht leek, lijkt het coronavirus toch echt roet in het eten te gooien. Veel huiseigenaren vragen zich dan ook af wat voor hen de juiste keuze is. Nu verkopen? Maar kunnen potentiële kopers het huis dan wel komen bezichtigen? Of wacht ik tot alles voorbij is met het risico dat tegen die tijd misschien de huizenmarkt ingezakt is. Zoals aangegeven kunnen we niet eenduidig zeggen wat de juiste keuze is maar we kunnen wel de belangrijkste argumenten voor je op een rijtje zetten.

Ondanks stijgende huizenprijzen een onzekere tijd

Hoewel de huizenprijzen op dit moment de pan uitrijzen, blijft het een onzekere tijd in deze branche. Daarnaast is er sprake van een heel dubbel gevoel bij zowel koper als verkoper. Aan de ene kant willen verkopers nog wat wachten met hun huis op de markt brengen want misschien stijgen de prijzen nog wat meer. Maar wat gebeurt er als de markt wél ineens in elkaar zakt, hebben ze dan niet te lang gewacht?

Onzekerheid bij kopers

Daarnaast bestaat er ook een flinke onzekerheid bij kopers. Als we nu kopen, betalen we waarschijnlijk de hoofdprijs dus misschien moeten we nog even wachten en kijken of de prijzen misschien nog iets dalen.Naast deze vragen, zien we ook onzekerheid over de inkomenssituatie na de crisis. Kan ik mijn baan in deze tijd wel behouden? Kan ik bij minder inkomsten überhaupt wel een huis kopen? Als deze afwegingen maken dat het ondanks de stijgende huizenprijzen toch een onzekere tijd blijft.

Uw huis verkopen of wachten?

Misschien ben je na het lezen van bovenstaande nog steeds wat in verwarring. Logisch, het is ook een verwarrende tijd en garanties zijn er niet op dit moment. Ben jij een verkoper die om wat voor reden dan ook snel zijn huis wil verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij een verkoper die tóch nog even wil wachten met de verkoop van het huis, maar ben je bang dat je straks misschien je huis niet meer kwijt raakt? Ook dan kunnen wij je verder helpen. Bij Directhuisverkopen.com ben je verzekerd van een snel traject. Binnen enkele werkdagen is jouw huis getaxeerd, heb je van ons een bod ontvangen en bij een akkoord staat het geld binnen enkele weken op uw rekening. Dus huis nu verkopen of wachten? Bij ons zijn beide opties mogelijk. Neem gerust contact met ons op om je persoonlijk hierover te laten informeren. Bij Directhuisverkopen.com kunt u uw huis gegarandeerd verkopen!

Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Website door Webbedrijf

homeenvelopephone-handsetcrossmenu