Huis verkopen binnen 1 week

Direct een bod op uw huis!

Uw huis verkopen binnen 1 week klinkt als een utopie. Toch is het niet zo uniek als het klinkt. Sterker nog, bij Directhuisverkopen.com doen al jaren niets anders dan de verkoop van huizen binnen 1 week afhandelen.

Wanneer u uw huis via de traditionele woningmarkt aanbiedt, bestaat de kans dat u het huis niet verkocht krijgt. Dat kan veel verschillende redenen hebben en meestal ligt de oorzaak niet bij u, maar bij het huis.

1. Vul het online contactformulier in
Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.
2. Gratis taxatie
Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.
3. Snel uw geld
Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure.

In andere gevallen kan het ook zo zijn dat het huis in prima staat is, maar dat u het geld gewoon heel snel nodig heeft. U bent plotseling werkeloos geraakt, of u ligt in een scheiding. Welke redenen ook ten grondslagen liggen, wij nemen uw huis graag over. Binnen 1 week is de verkoop geregeld en staat het geld dus op uw rekening.

Eenvoudig uw huis verkopen binnen 1 week

Sinds 2004 kopen wij huizen in heel Nederland op en verkopen deze met winst door. In de vastgoedsector staan wij bekend als een betrouwbare partij. Dat hebben we te danken aan onze transparante werkwijze. Wij zijn namelijk niet geheimzinnig over onze werkwijze. Wanneer u contact met ons opneemt laten we binnen een werkdag iets van ons horen. We maken dan een afspraak om het huis te laten taxeren. Binnen twee werkdagen hebben wij ons bod uitgebracht. Wij bieden altijd tussen de 75 en 85 procent van de marktwaarde van uw huis. Dat klinkt misschien niet direct heel aantrekkelijk, maar verschillende praktische redenen rechtvaardigen de hoogte van ons bod. Niet alleen kunt u uw huis verkopen binnen 1 week, u hoeft uw huis niet op te knappen en u bent bij ons verzekerd van het overeengekomen bedrag, dankzij het garantiecertificaat.

Direct een bod op uw huis!

Meer weten over uw huis verkopen binnen 1 week

Kan ik mijn huis binnen 1 week verkopen?

Uw huis binnen 1 week verkopen is mogelijk als u uw huis verkoopt zonder tussenkomst van een makelaar. Via Directhuisverkopen.com kunnen we de verkoop binnen 1 week regelen, als u zeer spoedig geld nodig heeft. In de meeste gevallen regelen we de verkoop binnen enkele weken en staat het geld na ongeveer 4 weken na akkoord op uw rekening. Bij hoge spoed kunnen we deze tijd terugbrengen tot 1 week, afhankelijk van de beschikbaarheid van een notaris.

Onze transparante werkwijze

Uw woning snel verkopen doet u met Directhuisverkopen.com. Wij zorgen ervoor dat u het geld snel op uw rekening ontvangt nadat we een bedrag overeen zijn gekomen. Het eerder genoemde garantiecertificaat zorgt ervoor dat u verzekerd bent van dit bedrag. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, wel zo prettig. Ons advies is eerlijk en professioneel, net als onze biedingen. Bent u niet geheel tevreden over het bedrag dat we u aanbieden? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan.

Neem contact op en regel de verkoop nog deze week

Heeft u een huis en wilt u deze binnen 1 week verkopen? Directhuisverkopen.com maakt dit mogelijk. Onze werkwijze is duidelijk, omdat we weten dat u niet van verrassingen houdt. Zorg ervoor dat uw huis zo verzorgd als mogelijk wordt opgeleverd. De prijs hangt af van de staat van het huis en de tuin. Heeft u vragen over onze diensten? U kunt ons altijd mailen, we voorzien u graag van advies. Meld uw huis aan door het online contactformulier in te vullen, u hoort binnen een werkdag van ons.

Snelle reactie
Woning aanmelden
Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.
Directhuisverkopen.com
Snel uw geld & geen 
bijkomende kosten!
WIJ DOEN DIRECT EEN BOD OP UW WONING
Directhuisverkopen.com helpt u graag verder
Wilt u uw huis verkopen en terughuren? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.
Copyright Directhuisverkopen.com – 2021
Website door Webbedrijf

homeenvelopephone-handsetcrossmenu