Appartement verkopen zonder makelaar

Wanneer u een appartement gaat verkopen zonder makelaar, komt u voor een aantal uitdagingen te staan. Bij een verkoop via de makelaar neemt deze doorgaans veel taken en zorgen uit uw handen. Dat heeft zo zijn voordelen en is in veel gevallen te begrijpen, maar het is niet de enige optie. Ten onrechte denkt men vaak dat het inschakelen van een makelaar een voorwaarde is voor een succesvolle verkoop. Bij Directhuisverkopen.com weten we echter wel beter. Al jaren kopen wij huizen op zonder de tussenkomst van een makelaar en met zeer tevreden verkopers als resultaat. Door uw appartement op te laten kopen door Directhuisverkopen.com hoeft u zich alleen bezig te houden met de onderhandeling over de verkoopprijs. Heeft u een appartement waar u snel vanaf wilt? Dan bieden wij u dé oplossing.

1. Vul het online contactformulier in.

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Waarom appartement verkopen zonder makelaar?

Een appartement verkopen zonder makelaar wordt met Directhuisverkopen.com heel eenvoudig. Neem contact met ons op door het online formulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie en maken we afspraken over het vervolg van het verkooptraject.  We laten uw appartement taxeren en binnen twee dagen brengen wij een bod op uw appartement uit. Gaat u akkoord met ons bod? Dan kunnen we de verkoop binnen een week geregeld hebben. Wilt u onderhandelen over de prijs? Dan is dat ook mogelijk, wij zoeken een oplossing die voor beide partijen gunstig is. U heeft geen makelaar nodig om uw appartement aan ons te verkopen, wij regelen het papierwerk en adviseren u over de verkoop.

Transparante werkwijze

Direchthuisverkopen.com biedt u 75% tot 85% van de marktwaarde van uw appartement. Dit is misschien minder dan u aanvankelijk voor ogen had, maar de voordelen van een snelle verkoop wegen in sommige situaties op tegen de lagere prijs. Bovendien hoeft u de notaris die de officiële overdracht regelt nergens voor te betalen, wij nemen namelijk alle onkosten voor onze rekening. De aanvullende kosten die een makelaar in rekening brengt hoeft u bij ons dus niet zelf af te dragen. Zo komt het bod dat wij uitbrengen al een stuk dichter bij het bedrag dat u daadwerkelijk zou ontvangen te liggen. Onze klanten waarderen onze transparante werkwijze en de vlotte afhandeling van de verkoop. Met onze snelle en professionele service bent u verzekerd van succes en dat zonder bijkomende kosten.

Neem contact op voor een snelle verkoop

Wilt u graag uw appartement verkopen zonder makelaar of wilt u meer weten over de voordelen van een snelle verkoop via Directhuisverkopen.com? Bij ons verkoopt u uw appartement zonder zorgen en op zeer korte termijn. Via onze website kunt u uw woning aanmelden. Wij nemen vervolgens binnen een werkdag contact met u op om een datum te plannen voor de taxatie. Heeft u vragen over onze service? Neem dan contact met ons op door uw vragen te mailen naar info@directhuisverkopen.com. Wij helpen u graag verder.

Snelle reactie

Woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Verkoop uw woning met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.