Appartement snel verkopen

Een appartement snel verkopen is iets dat iedere verkoper als muziek in de oren klinkt. Toch valt dit in de praktijk vaak erg tegen. Er komen geen geïnteresseerde kijkers op het appartement af en wanneer ze wel komen blijft een concreet bod uit. Ondertussen zit u vast aan een appartement waar u niet wilt wonen of betaalt u dubbele woonlasten. Het verkopen van een appartement kan hierdoor een vervelende ervaring worden. In sommige gevallen moet u uw appartement snel verkopen, omdat u in het buitenland gaat werken of omdat u in een scheiding ligt. Directhuisverkopen.com biedt u dé oplossing om snel van uw appartement af te komen tegen een reële prijs. Binnen een week kan de verkoop geregeld zijn. Sinds 2004 kopen wij huizen en appartementen in heel Nederland op en verkopen deze met winst door. Wij staan in de vastgoedsector bekend als een betrouwbare partner dankzij onze transparante werkwijze.

1. Vul het online contactformulier in.

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Snel uw appartement verkopen

Snel uw appartement verkopen realiseert u met Directhuisverkopen.com. De belangrijkste redenen voor onze klanten om voor ons te kiezen zijn de snelle afwikkeling en de vlotte uitbetaling. Daarnaast vinden wij het heel belangrijk om een transparante werkwijze te hanteren. Wij geven eerlijk en professioneel advies en gebruiken dat ook als basis voor onze biedingen. Bent u niet geheel tevreden over ons bod? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan. Zijn we een bedrag overeengekomen? Dan ontvangt u een garantiecertificaaat van ons. Hiermee bent u er zeker van dat wij de koopsom aan u overmaken. Dit bedrag ontvangt u doorgaans binnen enkele weken, maar bij grote spoed kunnen we de betaling ook binnen een week rondkrijgen.

De werkwijze van Directhuisverkopen.com

Bij Directverhuiskopen.com maken we het mogelijk om snel uw appartement te verkopen. Wanneer u contact met ons opneemt reageren wij binnen een werkdag om een afspraak te maken voor een taxatie. Deze taxatie wordt gratis uitgevoerd, u betaalt namelijk nergens voor als u uw appartement aan ons verkoopt. U kunt ter plekke uw vragen aan de makelaar stellen, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Binnen twee dagen na de taxatie ontvangt u ons bod. Wij bieden tussen de 75% en 85% van de marktwaarde van uw appartement. Dit klinkt in eerste instantie misschien niet als een goede deal, maar er zijn veel praktische redenen op te noemen om de hoogte van ons bod te rechtvaardigen. U hoeft uw huis niet verkoopklaar te maken, wij kopen het huis zoals u het aanbiedt. Bovendien bent u er bij ons van verzekerd dat u uw huis direct kwijt bent en het bedrag zeer snel op uw rekening ontvangt.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse gekregen in de service van Directhuisverkopen.com? Wij horen graag van u. Neem contact met ons op door het online contactformulier op onze website in te vullen, wij laten binnen een werkdag van ons horen. Voor vragen kunt u ons ook altijd mailen, wij geven u graag advies. Uw appartement snel verkopen wordt een prettig ervaring.

Snelle reactie

Woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Verkoop uw woning met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis.

U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio.

Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com.

Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.