Afbetaald huis erven

U gaat een afbetaald huis erven en weet eigenlijk niet wat u ermee moet doen? Om onnodige extra kosten te besparen kunt u dit huis direct verkopen, zodat u de winst kunt verdelen onder andere erfgerechtigden. U wilt niet dat deze erfenis een last op uw schouders wordt, daar heeft u immers niet om gevraagd. Gaat u het huis via de reguliere woningmarkt aanbieden? Dan kan het zijn dat u het huis niet verkocht krijgt en dubbele woonlasten moet betalen voor een huis waar niemand gebruik van maakt. Dat is zonde van uw geld en zonde van het leegstaande huis. Directhuisverkopen.com biedt in deze situatie de ideale oplossing.

1. Vul het online contactformulier in.

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 

2. Gratis taxatie

Onze makelaar komt kosteloos langs en beoordeelt uw huis op een aantal vastgestelde punten.

 

3. Snel uw geld

Binnen 2 dagen ontvangt u ons bod. Bij akkoord starten wij de aankoopprocedure. 

 

Tweede huis snel verkopen

Een afbetaald huis erven klinkt goed, want u wordt de eigenaar van onroerend goed waar geen hypotheek op rust. Maar uit het hierboven geschetste scenario blijkt dat dit niet altijd positief uitpakt voor de erfgerechtigde in kwestie. Directhuisverkopen.com koopt huizen op om deze met winst door te verkopen. Onze aanpak is gericht op een vlotte afhandeling van de verkoop. U hoeft niet op zoek naar een kopende partij, want die heeft u al gevonden. U neemt contact met ons op, waarna wij binnen een werkdag reageren met een voorstel om het huis te taxeren. Na deze taxatie brengen wij binnen twee dagen een bod uit op het huis. Wanneer u akkoord gaat met ons bod, kan de verkoop binnen een week geregeld worden.

Eerlijk en transparant

Wij hanteren een eerlijke en transparante werkwijze, waarbij we nergens geheimzinnig over doen. Na de taxatie brengen wij een bod uit tussen de 75% en 85% van de marktwaarde van uw woning. Wij verkopen uw huis daarna met winst door. U heeft geen gedoe met de verkoop en ontvangt het geld op zeer korte termijn op uw rekening. U bent geen kosten kwijt aan een makelaar of notaris, wij nemen de onkosten voor onze rekening. Sinds 2004 zijn wij al actief in de vastgoedsector waar we bekend staan als een betrouwbare partner. We kopen huizen in heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Een afbetaald huis erven is dus een goede reden om contact met ons op te nemen.

Verkoop uw huis met Directhuisverkopen.com

Heeft u een afbetaald huis geërfd en wilt u hier snel vanaf? Of heeft u om een andere reden een huis dat u snel wilt verkopen? Dan bent u aan het goede adres bij Directhuisverkopen.com. U bent bij ons verzekerd van een zeer snelle betaling voor uw woning en een professionele service bij het verkooptraject. U kunt meer uit uw huis halen als de woning er netjes uitziet. Is de tuin onderhouden en zitten alle plinten goed vast? Daarnaast is het natuurlijk ook prettig als uw huis is opgeruimd wanneer we uw huis komen taxeren. Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen, wij reageren binnen een werkdag.

Snelle reactie

woning aanmelden

Vul uw gegevens in of mail ons direct via info@directhuisverkopen.com.

Wij nemen binnen één werkdag contact op met u.

Directhuisverkopen.com

Snel uw geld & geen bijkomende kosten!

Verkoop uw woning met Directhuisverkopen.com

Heeft u interesse in de dienstverlening van Directverhuiskopen.com? U bent bij ons verzekerd van een snelle en professionele afhandeling van de verkoop van uw huis. U betaalt geen bijkomende kosten en bent binnen een week van uw woning af. Wij kopen huizen in heel Nederland op, dus ook bij u in de regio. Neem contact met ons op door het online contactformulier in te vullen. Binnen een werkdag ontvangt u onze reactie. Heeft u vragen over onze service? U kunt ons direct bereiken door te mailen naar info@directhuisverkopen.com. Wij helpen u graag verder als u direct uw huis wilt verkopen.